Trendzik Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Mam taki problem, że jak gram w jakąś gre np. GTA SAN ANDREAS, to nieraz gra zatrzymuje się na jakiś czas, po czym znów zaczyna działać, a nieraz jak się zatrzyma to wychodzi do Windowsa. Myślałem że tak jest tylko w GTA , lecz to samo pojawia się w C&C Generals i innych grach. Nie wiem co to może być ... :mur: komputer mam jak w podpisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkl Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 może jakiś wirus ją zatrzymuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 U mnie sie dzialo podobnie jak grafika byla zbyt bardzo podkrecona albo zbyt sie grzala moze tu lezy przyczyna... Popatrz jak tam z chlodzeniem moze zmien paste albo cos. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 u mnie grafa chodzi teraz fabrycznie na 350/800 Mhz , i jest to samo. Wirus nie, na pewno, mam Kasperskiego Anti Virus, i Anti Hacker itp. zabezpieczenia. Tak mi się na początku wydawało że Ramy może za bardzo zszedłem z timingami, ale testowałem je, i 0 błędów. Procek też stabilny. Chyba zostaje tylko Grafa, ale co z nią może być ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Odkręć wszystko i spróbuj na ustawieniach normalnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prezes83 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 być może warto ściągnąć i zainstalować nowe sterowniki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 być może warto ściągnąć i zainstalować nowe sterowniki 1506047[/snapback] mam najnowsze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerimek Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no coz ja mialem podobne martwe zwisy przez zasilacz... ale ty widze masz neoteca wiec to chyba odpada... Dla pewnosci mozesz sprobowac na innym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 no coz ja mialem podobne martwe zwisy przez zasilacz... ale ty widze masz neoteca wiec to chyba odpada... Dla pewnosci mozesz sprobowac na innym. 1506711[/snapback] No mój zasilacz chyba zły nie jest, nie wiem sam czego to może być przyczyna. A nie ma nikt w okolicy zasilacza lepszego :mur: więc odpada. Wszyscy jadą na 300W ew. 360W !! A zasilacza nie będę kupował nowego bo to mija się z celem, wydawać tyle kasy na nowy, a jak problemy dalej by były to bym się zdenerwował ;) ... i ten mój NeoTec cichy jest , i ma świetny wiatrak 120x120 który wyciąga powietrze. B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szala Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 A mozesz sprawdzac temp. pracy grafiki? Moze jednak sie przegrzewa np pasty nie ma albo cos? :| Nie wiem co moze byc..hm..Moze zadzwon do MMV/Gainward'a moze Ci cos poradza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Weź spróbuj podczas gry wcisnąć Ctrl,Alt, Delete i popatrzeć co zabiera siłe prockowi, ew. powyłanczaś kupe niepotrzebnych gówien i sprawdić jak działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Mi sie tak dzieje jak nie wylącze gg... (i jak sie karta przegrzewa też... ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...