Skocz do zawartości
Trendzik

Coś Jest Nie Tak Z Komputerem ! ?

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem, że jak gram w jakąś gre np. GTA SAN ANDREAS, to nieraz gra zatrzymuje się na jakiś czas, po czym znów zaczyna działać, a nieraz jak się zatrzyma to wychodzi do Windowsa. Myślałem że tak jest tylko w GTA , lecz to samo pojawia się w C&C Generals i innych grach. Nie wiem co to może być ... :mur: komputer mam jak w podpisie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnie grafa chodzi teraz fabrycznie na 350/800 Mhz , i jest to samo. Wirus nie, na pewno, mam Kasperskiego Anti Virus, i Anti Hacker itp. zabezpieczenia.

Tak mi się na początku wydawało że Ramy może za bardzo zszedłem z timingami, ale testowałem je, i 0 błędów. Procek też stabilny.

Chyba zostaje tylko Grafa, ale co z nią może być ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no coz ja mialem podobne martwe zwisy przez zasilacz... ale ty widze masz neoteca wiec to chyba odpada... Dla pewnosci mozesz sprobowac na innym.

1506711[/snapback]

No mój zasilacz chyba zły nie jest, nie wiem sam czego to może być przyczyna. A nie ma nikt w okolicy zasilacza lepszego :mur: więc odpada. Wszyscy jadą na 300W ew. 360W !! A zasilacza nie będę kupował nowego bo to mija się z celem, wydawać tyle kasy na nowy, a jak problemy dalej by były to bym się zdenerwował ;) ... i ten mój NeoTec cichy jest , i ma świetny wiatrak 120x120 który wyciąga powietrze. B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi