deka2 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 Witam Właśnie kupiłem Abita nf7 rev.2 oraz athlona 1800 xp ...... potrzebuje jeszcze pamięci... Co możecie polecić do 230zł?? Może być jedna kość, może być dual. Pozdrawiam i prosze o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Hynix D43 lub TwinMos Speed Premium 512 DDR oczywiście w jednej kości Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 A moze twinmos twister ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 olej twostery , wez 2x256 Twinmos Speed Premium odemnie za 220zl , memki sprawdzone extra sie kreca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 NIESTETY WYNIKLY DODATKOWE KOSZTY ..... MUSZE KUPIC ZASILACZ. DLATEGO BEDE MUSIAL SIE ZADOWOLIC PAMIECIA ZA JAKIES 180 - 190 ZL CHYBA KUPIE UZYWANE GEILE NA ALLEGRO.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A na ile FSB bedziesz krecil?? Bo ja wlasnie dzisiaj wzialem sobie z pracy Kingmaxy DDR400 na czerwonym laminacie dolozylem do moich Twinmosow na Winbondach i smigaja jak szalone. FSB 220 2.5 3 3 11 2.8V (nizej jeszcze nie probowalem) i chodza w dualu jak skala stabilnie. Jak dostane wyplate to kupuje i bede je bardziej meczyl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Szczeze mowiac jeszcze nie wiem na ile..... dopiero zaczynam przygode z OC ( kupilem athlona 1700xp+ DLT3C i plyte abita nf7) Nie wiem jeszcze na ile mi procek pozwoli szczegolnie ze na wentyl mam narazie jakies 50 zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 To co pomoze mi ktos ?? Bo juz nie wiem co mam wkoncu ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>...... Twinmos'y cl 2,5 .... kingmax'y cl 2,5 ..... goodram'y ..... a moze uzywane geil'e ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 (edytowane) Widać, że na Twiny Speed Premium Ci nie wystarczy, więc bierz Hynix D43, za tą kasę najlepsze... EDIT: Zresztą za 175 zł mogę Ci kostkę sprzedać tych Hynixów (kupione w marcu 05)... Edytowane 22 Czerwca 2005 przez psychodeliczny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G_U_M_A Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Radze Hynix D43 - 196zl lub Geil'e - 202zl - cena dzisiejsza Hynix'y mialem ale niechcialy chodzic z moja plyta, ale to inna bajka. Sa dobre nawet bardzo mozesz poczytac wypowiedzi z forum urzytkownikow.Jednak niech wypowie sie osoba ktora je urzywa. Co do Geil'i to te mam chodza swietnie 2x512 na fsb 225 przy CL 2.5-3-3-6 sa stabilne wydajne nienarzekam moge polecic wszystkim jest to opinia z mojego doswiadczenia wiec niewyssana z palca. No i maja radiatory:) To tez duzy plus A i daj sobie spokuj z DUAL CHANEL to i tak wzrost wydajnosci tylko o 5-10% gora a jezeni to twoj poczatek z OC to wielkiej roznicy nieodczujesz Pozdrawiam CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_ice Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 moje goodramy chodza na fsb 233 2.5-3-3-5 - widac polak potrafi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deka2 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) W takim razie może wezme te hynixy http://allegro.pl/show_item.php?item=55184922 ..... tylko nie wiem czemu tak tanio ..... jezeli nie hynixy to biore goodram lub kingmax cl2.5 >> które będą lepsze ?? Edytowane 23 Czerwca 2005 przez deka2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...