michalnici Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) Witam,mam taki problem.Da sie uzyskac dostep do ftp neostrady poprzez innego kompa niz jest zainstalowana neo?? ja sam jestem w osiedlowej LAN a kumpel ma neo i mu ftp jest nie potrzebny,jesli ktos ma jakies info lub wskazowki jak to zrobic to prosze pisac! Edytowane 19 Czerwca 2005 przez michalnici Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 poprostu chce kozystac z tego ftp a ja sam nie mam neo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 (edytowane) oczywiscie to tak jakbyś miał jakiś darmowy server (np z Lycos'a) kolega musi ci podać login i hasło (w zależności od Neo masz jakąś tam pojemność - ja mam 50MB) np. włącz sobie adres w przeglądarce/programie do FTP: ftp.neostrada.pl a kumpel niech ci poda login i hasło (sam sobie je ustala) i generanie powinno smigać Edytowane 19 Czerwca 2005 przez AAF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 no tak,mam stworzyc login i haslo czy jest stworzone?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyKapiszony Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 haslo wez od kolegi i login ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Haslo i Login masz na wyfruku ktory powinienes miec jak tylko zalozyles sobie usluge. Wszystko masz na tych karetczkach. Ewentualnie zapytaj sie w "Blue Line" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...