GaS Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Po pierwsze witam wszystkich :D Właśnie kupiłem Asusa, działa on na AMD Duron 850mhz/320 RAM/ATi Radeon 9200 Xtasy Special Edition Chciał bym się dowiedzieć czy jest jakiś zmodyfikowany BIOS który pozwoli na nowago porządnego procka, Płyta ma SocketA lub Socket 462 Wiem że na takie wejście może zadziałać procesor ponad 2ghz Jak narazie mam najnowszego BIOS'a ale przeczytalem że płyta pozwala na maksymalnie Athlona 1400 :( Tak więc podsumując: Czy jest jakiś zmodyfikowany BIOS do tej płyty głównej? Jeśli jest proszę podać adres lub gdzie szukać i pod jakimi kluczami ;) Z góry dziękuje :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaS Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 eee, czemu nie odpowiadacie? jeśli nie możecie znaleźć to napiszcie chociaż to, żebym o tym wiedział, a tak to czyje się lekko olewany <_< Skierowali mnie tu właśnie z powodu że odpowiadacie szybko i mądrze :D A ja tu czekam i czekam, nie mówie że macie odpisać bo jak mozna kogoś zmuszać o pomoc, tlko sytuacja jest taka że nie będę miał pieniędzy niedługo, gdzieś wydam na jakieś rzaczy, i zostanę bez procesora :mur: EDIT No kurde, o co chodzi :mellow: czemu nie odpowiadacie :blink: napiszcie chociaz ze nie ma takiego BIOSA albo zebym sam poszukal (w tym przypadku podajcie linki do stron z takimi biosami) zawiedliscie mnie troszke, mialem pewne zaufanie do was :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...