Skocz do zawartości
GaS

Asus A7pro Rev. 1.05

Rekomendowane odpowiedzi

Po pierwsze witam wszystkich :D

Właśnie kupiłem Asusa,

działa on na AMD Duron 850mhz/320 RAM/ATi Radeon 9200 Xtasy Special Edition

Chciał bym się dowiedzieć czy jest jakiś zmodyfikowany BIOS który pozwoli na nowago porządnego procka,

Płyta ma SocketA lub Socket 462

Wiem że na takie wejście może zadziałać procesor ponad 2ghz

Jak narazie mam najnowszego BIOS'a ale przeczytalem że płyta pozwala na maksymalnie Athlona 1400 :(

Tak więc podsumując:

Czy jest jakiś zmodyfikowany BIOS do tej płyty głównej? Jeśli jest proszę podać adres lub gdzie szukać i pod jakimi kluczami ;)

Z góry dziękuje :unsure:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eee,

czemu nie odpowiadacie?

jeśli nie możecie znaleźć to napiszcie chociaż to, żebym o tym wiedział, a tak to czyje się lekko olewany <_<

Skierowali mnie tu właśnie z powodu że odpowiadacie szybko i mądrze :D

A ja tu czekam i czekam, nie mówie że macie odpisać bo jak mozna kogoś zmuszać o pomoc,

tlko sytuacja jest taka że nie będę miał pieniędzy niedługo, gdzieś wydam na jakieś rzaczy, i zostanę bez procesora :mur:

EDIT

No kurde, o co chodzi :mellow:

czemu nie odpowiadacie :blink:

napiszcie chociaz ze nie ma takiego BIOSA albo zebym sam poszukal (w tym przypadku podajcie linki do stron z takimi biosami)

zawiedliscie mnie troszke, mialem pewne zaufanie do was :angry:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi