Arkady Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 jakiego softu - freeware - mogę użyć do nagrywania bezpośrednio z wejścia audio, tak by dźwięk był zapisywany bezpośrednio w formacie mp3? a do tego by istniała możliwość filtrowania (equalizerek)? muszę zgrać dźwięk z kiszkowatego walkmana na cd. jak coś takiego było na płytach do pc world komputer to też dajcie znać, poza tym linki, ofkorz, dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Spróbuj Exact Audio Copy jest tam taka opcja ale niewiem czy da się bezpośrednio do mp3 - ale to chyba zaden problem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 heh, nie wiem czy dobrze wyraziłem moje zamiary ale uściślę: mam walkmana (magnetofon) na kasetę, podłączam go do wejścia karty muzycznej i chcę zgrywać dźwięk oraz go filtrować. narzędzia windowsa pozwalają mi nagrać do pliku wav ale jak mocno go skompresuję to jest b. słaba jakość i do tego nie ma equalizera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia666 Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Hmm ja do tego celu uzywalem Cool Edit 2000 + studio plugin ma naprawde olbzymie mozliwosci, ale tez jedno wade: jest drogi :D ale ten jeden raz mozesz zapomniec o uczciwosci 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 GoldWave http://tucows.icm.edu.pl Sound Forge Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...