xide Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Witam Zainstalowalem sobie fedore 4 i chcialem stery od grafy 1.0-7664... Zainstalowalem, xorg.conf skonfigurowalem i... nie dziala:/ skonfigurowalem napewno poprawnie, o dziwo albo wiesza sie na Initializing extension GLX a jak sprobuje dodac w sekcji Device np NvAGP to wywala mi, ze nie moze znalesc takiej opci:)(czy jakos tak) a jak najbardziej mam wpisane Driver "nvidia". Ewentualnie moge wkleic calego loga z xorg. Ma ktos moze jakies rozwiazanie na to?:) Wczesniej mialem fedore 3 i bylo wszystko ok:) ps. Zapomnialem dodac, ze wogole sie nie pokazuje wielkie logo nvidi:/ ja juz nie wiem czy cos zle zrobilem:(( sprawdzilem wszystko kilka razy:) Edytowane 20 Czerwca 2005 przez xide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xide Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Po paru godzinach bojow rozwiazalem problem... Mozecie wierzyc lub nie ale wina byla odziwo po stronie firewalla i SELinux... Wylaczylem ponownie zainstalowalem...Wlaczylem i dziala:). Pozdrawiam Edytowane 20 Czerwca 2005 przez xide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...