bruce Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 we wtorek byla u mnie w budzie dyskoteka, przyjechala policja na rutynowa kontrole, wshystko bylo ok, policja wyshla, a kilku zjaranych kolesi zaczelo wydzierac sie z okien HWDP skur**** suki itp :D qwa mialo dyskotek nie byc do konca roku (i doprze), aleniestety beda :/ policja sie wroocila poinformowala babke odpowiedzialna za dyskoteke i........ 3 kolesi, ktoorzy sie przyznali sa zawiesheni do konca roku :P :lol: a moral z tego plynie taki: nie jaraj w shkole, żulasty matole :D (wlasnie to wymyslilem :D) heh, w piatek bedzie apel i sei dowiemy, kto to :D qwa gimnazjum :D qwa ejdno z lepshych na bielanach :P qwa :D a co by nie bylo watpliwosci, mnie na dyskotece nie bylo :D info mam od kumpli i nauczycielek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Axcel Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Spox historyjka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatI Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 we wtorek byla u mnie w budzie dyskoteka, przyjechala policja na rutynowa kontrole, wshystko bylo ok, policja wyshla, a kilku zjaranych kolesi zaczelo wydzierac sie z okien HWDP skur**** suki itp :D qwa mialo dyskotek nie byc do konca roku (i doprze), aleniestety beda :/ policja sie wroocila poinformowala babke odpowiedzialna za dyskoteke i........ 3 kolesi, ktoorzy sie przyznali sa zawiesheni do konca roku :P :lol: a moral z tego plynie taki: nie jaraj w shkole, żulasty matole :D (wlasnie to wymyslilem :D) heh, w piatek bedzie apel i sei dowiemy, kto to :D qwa gimnazjum :D qwa ejdno z lepshych na bielanach :P qwa :D a co by nie bylo watpliwosci, mnie na dyskotece nie bylo :D info mam od kumpli i nauczycielek :D A świstak siedzi i pali ze sreberka brusik ;) Znając życie pisałeś posty na tweaku ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metal Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 buuhahaha... a świstak siedzi bo ... ? przemycał sreberka ! buuhahahaha... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 13 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2002 Jak to ?! To ty Bruce nie chodzisz na dyskoteki ?! :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDK Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Zawsze mowilem-exterminowac sk8. Zgladzic sk*****. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A po czym wnosisz ze to sk8-ci? Wybryki zawsze sie zdarzaly i beda nadal, ahh wspomnienia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 W liceum za cos takiego wylecieli by ze szkoly :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Za co ? Nie zartuj :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 W liceum za cos takiego wylecieli by ze szkoly :twisted:a w areszcie siedzieli w jednej celi z swistakiem :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 U mnie w liceum gosciu wylecial za to ze przesadzil z koceniem na dyskotece. Wiec za cos takiego to by wylecieli napewno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 To zalezy od szkoly ...u mnie za przylapaniu na szlugach na korytazu 10 zł >>> za ziele 50 zł i jakas tam lipa w postaci nagany ...Bruce ci pacjenci to niezle paly ....po h***a sie przyznawali ?Chyba ze ich ktos sprzedal , ale to juz inna historia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 a nasze gimnazjum nie bedzie jeżdziło do kina do końca roku co: była 3 klasa w kinie(ATLANTIC) i sie pobili z gimnazjum z PRAGI(sami dresiarze). Oczywiście nasi wygrali ale przyjechała policja, dyrektorka szkółki i tera cała szkoła bedzie cierpieć za to. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x 4 z mojej klasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 A świstak siedzi i pali ze sreberka brusik ;) Znając życie pisałeś posty na tweaku ;) A skąd wiesz że siedzi a może tylko kuca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x 4 z mojej klasy LoL :) To juz takimi rzeczami policja sie zajmuje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x 4 z mojej klasy LoL :) To juz takimi rzeczami policja sie zajmuje? za marysie rozomiem, ale za faje?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x 4 z mojej klasy LoL :) To juz takimi rzeczami policja sie zajmuje? za marysie rozomiem, ale za faje?? :lol: wyleciec ze szkoly za takie NIC , HAHAHA u mnie regularnie na przerwach wiara pali marysie itp. (w "Palarni") - i nic z tego nie ma... Ale zdarzyl sie przypadek ze gosciu sie wq..il na nauczyciela ktory go zapytal (mial same laczki z wszystkich przedmiotow - "nie wiem ja sie dostal do tej szkoly LO") gosciu podszedl do lawki nauczyciela polazyl fiu*@ na rece nauczyciela i wywalili go z budy - ZA TO TO SIE ROZUMIE ale za paenie fajek i takie tam "przewinienia" - hahah :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x 4 z mojej klasy LoL :) To juz takimi rzeczami policja sie zajmuje? za marysie rozomiem, ale za faje?? :lol: wyleciec ze szkoly za takie NIC , HAHAHA u mnie regularnie na przerwach wiara pali marysie itp. (w "Palarni") - i nic z tego nie ma... Ale zdarzyl sie przypadek ze gosciu sie wq..il na nauczyciela ktory go zapytal (mial same laczki z wszystkich przedmiotow - "nie wiem ja sie dostal do tej szkoly LO") gosciu podszedl do lawki nauczyciela polazyl fiu*@ na rece nauczyciela i wywalili go z budy - ZA TO TO SIE ROZUMIE ale za paenie fajek i takie tam "przewinienia" - hahah :lol: :lol: o qqqqwwwwwwwwaaaaaaaaa :D u mnie w rejonie, tos ie w nauczycieli krzeslami rzuca :P nashczescie jush dio rejonu nioe chodze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :| . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 u mnie tesh byl kiedys :D i tesh lekcji nie bylo ale winnych nie zlapali :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :| . podobnie ale jednak sprawdzian odbyl sie nastepnego dnia :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :| . podobnie ale jednak sprawdzian odbyl sie nastepnego dnia :twisted: No u nas to porozwaliali po salach jakies pakunki :ROTFL: , u nas też sprawdzian byl ale trudniejszy SIC:[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 Oz ja piernicze... dobre, dobre, dobre :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :| . podobnie ale jednak sprawdzian odbyl sie nastepnego dnia :twisted: No u nas to porozwaliali po salach jakies pakunki Pewnie chodzi o "bomby zapachowe" - o zapachach g_&na lub jajeczek :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D wypas byl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 U mnie też wszytkie menele się w kiblach zbierają i paląąą (blah!). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D wypas byl :D pewnie troche dostalo sie do wentylacji i cala szkola byla weselsza tego dnia :wink: :D :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D wypas byl :D pewnie troche dostalo sie do wentylacji i cala szkola byla weselsza tego dnia :wink: :D :lol: :lol: i ciekawe dlaczego wiekshosc osoob poshla pod kibel sie zaciagac ;) faktycznie co poniektoorzy byli weselsi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 15 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2002 pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D wypas byl :D pewnie troche dostalo sie do wentylacji i cala szkola byla weselsza tego dnia :wink: :D :lol: :lol: i ciekawe dlaczego wiekshosc osoob poshla pod kibel sie zaciagac ;) faktycznie co poniektoorzy byli weselsi :D to sie fachowo nazwya zbakanie oparami (niepytaj skad znam to okreslenie ;)) :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...