Skocz do zawartości
bruce

szkola, heh :/

Rekomendowane odpowiedzi

we wtorek byla u mnie w budzie dyskoteka, przyjechala policja na rutynowa kontrole, wshystko bylo ok, policja wyshla, a kilku zjaranych kolesi zaczelo wydzierac sie z okien HWDP skur**** suki itp :D

qwa mialo dyskotek nie byc do konca roku (i doprze), aleniestety beda :/

policja sie wroocila poinformowala babke odpowiedzialna za dyskoteke i........ 3 kolesi, ktoorzy sie przyznali sa zawiesheni do konca roku :P :lol:

a moral z tego plynie taki: nie jaraj w shkole, żulasty matole :D (wlasnie to wymyslilem :D)

heh, w piatek bedzie apel i sei dowiemy, kto to :D

qwa gimnazjum :D

qwa ejdno z lepshych na bielanach :P

qwa :D

a co by nie bylo watpliwosci, mnie na dyskotece nie bylo :D

info mam od kumpli i nauczycielek :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

we wtorek byla u mnie w budzie dyskoteka, przyjechala policja na rutynowa kontrole, wshystko bylo ok, policja wyshla, a kilku zjaranych kolesi zaczelo wydzierac sie z okien HWDP skur**** suki itp :D

qwa mialo dyskotek nie byc do konca roku (i doprze), aleniestety beda :/

policja sie wroocila poinformowala babke odpowiedzialna za dyskoteke i........ 3 kolesi, ktoorzy sie przyznali sa zawiesheni do konca roku :P :lol:

a moral z tego plynie taki: nie jaraj w shkole, żulasty matole :D (wlasnie to wymyslilem :D)

heh, w piatek bedzie apel i sei dowiemy, kto to :D

qwa gimnazjum :D

qwa ejdno z lepshych na bielanach :P

qwa :D

a co by nie bylo watpliwosci, mnie na dyskotece nie bylo :D

info mam od kumpli i nauczycielek :D

A świstak siedzi i pali ze sreberka brusik ;) Znając życie pisałeś posty na tweaku ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To zalezy od szkoly ...u mnie za przylapaniu na szlugach na korytazu 10 zł >>> za ziele 50 zł i jakas tam lipa w postaci nagany ...Bruce ci pacjenci to niezle paly ....po h***a sie przyznawali ?Chyba ze ich ktos sprzedal , ale to juz inna historia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a nasze gimnazjum nie bedzie jeżdziło do kina do końca roku co: była 3 klasa w kinie(ATLANTIC) i sie pobili z gimnazjum z PRAGI(sami dresiarze). Oczywiście nasi wygrali ale przyjechała policja, dyrektorka szkółki i tera cała szkoła bedzie cierpieć za to.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x  4 z mojej klasy

LoL :) To juz takimi rzeczami policja sie zajmuje?

za marysie rozomiem, ale za faje?? :lol:

wyleciec ze szkoly za takie NIC , HAHAHA

u mnie regularnie na przerwach wiara pali marysie itp. (w "Palarni") - i nic z tego nie ma...

Ale zdarzyl sie przypadek ze gosciu sie wq..il na nauczyciela ktory go zapytal (mial same laczki z wszystkich przedmiotow - "nie wiem ja sie dostal do tej szkoly LO") gosciu podszedl do lawki nauczyciela polazyl fiu*@ na rece nauczyciela i wywalili go z budy - ZA TO TO SIE ROZUMIE ale za paenie fajek i takie tam "przewinienia" - hahah :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Umnie była tesh policja..KIsieL i ska :twisted: ... 30 Osób przyłapali na fajczeniu fajków :x  4 z mojej klasy

LoL :) To juz takimi rzeczami policja sie zajmuje?

za marysie rozomiem, ale za faje?? :lol:

wyleciec ze szkoly za takie NIC , HAHAHA

u mnie regularnie na przerwach wiara pali marysie itp. (w "Palarni") - i nic z tego nie ma...

Ale zdarzyl sie przypadek ze gosciu sie wq..il na nauczyciela ktory go zapytal (mial same laczki z wszystkich przedmiotow - "nie wiem ja sie dostal do tej szkoly LO") gosciu podszedl do lawki nauczyciela polazyl fiu*@ na rece nauczyciela i wywalili go z budy - ZA TO TO SIE ROZUMIE ale za paenie fajek i takie tam "przewinienia" - hahah :lol:

:lol: o qqqqwwwwwwwwaaaaaaaaa :D

u mnie w rejonie, tos ie w nauczycieli krzeslami rzuca :P nashczescie jush dio rejonu nioe chodze :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :|  .

podobnie ale jednak sprawdzian odbyl sie nastepnego dnia :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :|  .

No u nas to porozwaliali po salach jakies pakunki :ROTFL: , u nas też sprawdzian byl ale trudniejszy SIC:[

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w szkole byl niedawno telefon o bombie a jak sie okazalo bylo to dwóch kolegów z rownoleglej klasy :lol: of kors od rana nei bylo lekcji i wsio do domq , ale potem ich zlapali :| .

No u nas to porozwaliali po salach jakies pakunki

Pewnie chodzi o "bomby zapachowe" - o zapachach g_&na lub jajeczek :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D

wypas byl :D

pewnie troche dostalo sie do wentylacji i cala szkola byla weselsza tego dnia :wink: :D :lol: :lol:

i ciekawe dlaczego wiekshosc osoob poshla pod kibel sie zaciagac ;)

faktycznie co poniektoorzy byli weselsi :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pamietam, jak u mnie na jednej przerwie cala zuleria shkolna zebrala sie w kiblu na 2 pietrze, w calej shkole ganja walilo :D

wypas byl :D

pewnie troche dostalo sie do wentylacji i cala szkola byla weselsza tego dnia :wink: :D :lol: :lol:

i ciekawe dlaczego wiekshosc osoob poshla pod kibel sie zaciagac ;)

faktycznie co poniektoorzy byli weselsi :D

to sie fachowo nazwya zbakanie oparami (niepytaj skad znam to okreslenie ;)) :D :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi