dylus Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 czy z windowsa można usunąć windows media playera poprostu mam inny odtwarzacz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuruś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 z wersji zainstalowanej NIE ale można odchuchić windowsa przed instalacją programem nLite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) z wersji zainstalowanej NIE ale można odchuchić windowsa przed instalacją programem nLite 1505899[/snapback] Witam Ależ można usunąć również z zainstalowanego Win XPlite and 2000lite Professional Edytowane 21 Czerwca 2005 przez ilubek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 jak odinstalujesz jądro Media Playera z systemu będziesz miał problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 jak odinstalujesz jądro Media Playera z systemu będziesz miał problemy 1507711[/snapback] Witam Ja odinstalowałem i problemów nie mam Ale może ja jestem inny? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość obibok1 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mozna, ale jesli jest ona zainstalowany razem z windowsem musisz to zrobic w inny sposob. A mianowicie: panel sterowania>dodaj usun programy>skladniki systemu windows i tam gdzies w multimediach powinien byc WMP wiec po prostu go odznacz i wcisnij OK. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morion Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Ja odinstalowałem i problemów nie mam Ale może ja jestem inny? może miałeś 3 jądra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Mozna, ale jesli jest ona zainstalowany razem z windowsem musisz to zrobic w inny sposob. A mianowicie: panel sterowania>dodaj usun programy>skladniki systemu windows i tam gdzies w multimediach powinien byc WMP wiec po prostu go odznacz i wcisnij OK. 1508691[/snapback] A wiesz co to usuwa? TYLKO SKRÓTY! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alst Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 niestey poza wszystkimi powyrzej tematami jest jeszcze jeden ... niestety jest wiele sygnalow na netcie nadawanych w tym wlasnie foramcie i inne progsy bywa ze sobie z tym nie radza dotyczy to szczegolnie stacji radiowych - tak wiec nie lubie tego progsa a uzywam ... przynajmniej czasem pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belialos Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 proponuję zaopatrzyć się w Windowsa XP oznaczonego symbolem "N", jest on fabrycznie pozbawiony Windows Media Playera. produkt niedawno wszedł na rynek i mogą byc jeszcze problemy z zaopatrzeniem, zwłaszcza że ta wersja jest podobno szerokim łukiem omijana przez dystrybutorów, ale to może być twoje rozwiązanie. Ale czy wart wydawać kilkaset PLN żeby uwolnić się od WMP?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastiff Opublikowano 27 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2005 Rzeczywiście świetna rada :D nLite pewnie drożej wyjdzie... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...