cinus80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 witam!:)) nie moge sluchac radia przez internet... a wczesniej bylo to mozliwe... wiem, ze grzebala w moim komputerze pewna osoba... co mogla zmienic, ze on teraz nie chodzi... mam xp... nawet jak wylacze w nim zapore to nie chodzi... mam tez wlaczonego firewalla w norton antivirus... ale tam na 70% tez nie jest winamp zablokowany, a na pewno nie jest wprost: winamp - blokuj wszystkie;) moze jakis port jest zablokowany... z gory WIELKIE DZIEKI za pomoc:) pozdrawiam:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 A może zacznij jednak od próby odblokowania wszystkiego? A nie strzelanie, że na 70%? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinus80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 wlsnie to zrobilem i... nic:(( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 A co się konkretnie dzieje przy próbie połączenia? Sieć lokalna? Może coś blokowane po drodze u providera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinus80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) wiec tak: mam DSL (po drodze nic nie ma, net jest do mojego kompa bezposrednio podlaczony)... wlaczam winampa, czy winMediaPlayer'a... obojetnie... lista z radiami sie ladnie, ale radia nie da sie poscic... nawet nie buforuje go:(( Edytowane 20 Czerwca 2005 przez cinus80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nie wyskakuje żaden błąd? Może radio nie działa? Ściąga ci się coś? Podaj adres radia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinus80 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 sciaga sie, sciaga... pobiera tak jak PISLAEM WCZESNIEJ pobiera sie lista z radiami... i na tym koniec, zaden blad nie wyskakuje... nawet po wpisaniu adresu - nic:(( to na pewno jest gdzies ograniczone, przez osobe ktora miala dostep do tego komputera, ale nie wiem gdzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Hmm... czyli równie dobrze może być coś w ustawieniach winampa jak ściąga listę. Dzieje się tak też z innymi playerami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 zapewne masz 5.903 wtoc do wczesniejszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...