w1sh Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Witam, sprzet taki jak w sygnaturze, mam dość krótkie pytanie ;) Chodzi o to, czy pod Soundstorma da się również wymotać jakiś soft jak do np. Audigy 2, gdzie ustawiam sobie efekt powiedzmy "Female to male" i gadam jak robocop :D Byłem wczoraj u kumpla i bardzo spodobała mi się zabawa tymi efektami ;) Zastanawiam się czy jest cośtakiego do mojego Soundstormika ;] Jeszcze jedno pytanie ... Czy głos mutowany jest tylko na wyjście, czy jakbym gadał z kimś np. przez mica, to słyszałby mnie z tymi efektami ? :) Troszke namieszałem, ale każdy wie o co chodzi i chyba wybaczycie mi to, ale tak to jest jak słucha się głosno muzyki i pisze ;} Z gory dziękuję i pozdrawiam ;) BARDZO PROSZĘ KTÓREGOŚ Z MODERATORÓW O PRZENIESIENIE TEMATU DO ODPOWIEDNIEGO SUB-FORUM, JAKIMŚ CUDEM NAPISAŁEM W PROGRAMOWANIU, ZAMIAST OPROGRAMOWANIU, PRZEPRASZAM ZA PROBLEM I Z GÓRY DZIĘKUJĘ Edytowane 20 Czerwca 2005 przez w1sh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[eM] Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Probowales zainstalowac ten soft od kumpla? Podaj nazwe tego programu to postaram sie cos znalezc, sam ma SStorm :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1sh Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Tz. wiesz ... To bylo oprogramowanie do Audigy 2 ; / raczej tego nie zainstaluje ; / Sam szukam i pytam ludzi, ale cos lipa na razie ... Wierze, ze w koncu cos znajde :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...