mikaelus Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Hej, znacie jakiś programik, który pogrupował i podzieliłby mi listę 1000 różnych adresów w gotowy do druku plik? Chodzi o to, że mam bazę z adresami (w Excelu) i szukam programu, który by mi zebrał te adresy tak, żebym mógł wydrukować je na nalepkach. Niespecjalnie mi się chce to kopiować do Worda, a wiem, że takie programy istnieją. pzdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Nikt nie pomoze? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ostatni raz podbiję ten temat. Naprawdę nikt nie zna programu, który z listy adresów umożliwiałby drukowanie ich na nalepkach?? Bo w Wordzie wklepywać 1000 to marna robota :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...