miniboy Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 witam... mam problem. mam troche przestarzałego pc-ta z prockiem celeron 1.0 128 sdram i kartą rivą TNT2 PRO. wcześniej nie miałem z nią żadnych problemów.. dopiero gdy niedawno zainstalowałem windows'a XP z SP2,podczas gdy próbuje przestawić wygaszacz, to nagle się krzaczy (staje w mijscu i nic sie nie da zrobic.) tzn. mam tak dopiero gdy zainstaluje sterownik do grafiki, sprawdzałem zarówno starsze wersje jak detonatory od 22.xx i jakieś najnowsze 70.xx. gdy odinstaluje sterownik wszystko jest ok. nie wiem. czy jest to wina servive pack'a czy co?? wcześniej gdy miałem windowsa xp home'a bez SP to działał bez problemu na każdym z wymienionych sterownikach. Pomóżcie :) jeżeli ktoś z was ma jakiś dobry sterownik do rivy tnt2 PRO pod ręką to bardzo proszę pomóżcie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Do tej karty wystarczy domyslny sterownik z XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~blacksheep Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Instalujesz sterownik z płyty? Kiedy wychodziła ta karta nie było jeszcze XP, spróbuj ściągnąć najnowsze stery ze strony nvidii. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 prawdzałem zarówno starsze wersje jak detonatory od 22.xx i jakieś najnowsze 70.xx. - jak najnowsze to chyba wiadomo że z internetu ściągał... Ew. z jakiejś płyty z gazety - no ale to są najnowsze. Czytaj uważnie czarna owco ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
~blacksheep Opublikowano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2005 Najnowsze są 77.72 ale fakt że mi to umknęło - będę czytał uważnie ;-). Skoro tak to wygląda to chyba na typowy odpał WinXP. Powinieneś skorzystać ze swoich praw jakie uzyskałeś nabywając legalną kopię Windows i zwrócić się do pomocy technicznej ;-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...