Sokoow.o2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Siemka. Jestem poczatkujacym uzytkownikiem komputera i mam problem. Kupilem nagrywarke DVD firmy IBOX. Podlaczylem wszystko tylko jak wlacze komputer i wchodze w Mój Komputer to nie widac zadnego napedu. Jestem pewien ze jes tu ktos kto jest mi w stanie pomoc. Z gory wielkie dzieki :) Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Sokoow.o2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 1. http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules 2. Jak już przeczytasz to zmień tytuł tematu. 3. Źle podłączyłes/masz wirusa itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 zasilanie podpiełeś(taka kostka z 5kabelkami)? tasme też? a moze nie przestawiłeś zworki (jezeli masz juz cdrom czy inny naped to musisz ustawic slave). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sokoow.o2 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 grzesiu wlasnie sam do tego doszedlem :) Ustawilem slave i dziala.ale dzieki za pomoc. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...