Przemo Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Kupiłem sobie tanio Nokie 3210 z standardowym podświetleniem (zielonym) i lekko go zmodyfikowałem :P Pimp My Phone - Fotki Podświetlenie wyświetlacza zmieniłem na białe, pod wyświetlacz wstawiłem kolorową tapetkę, klawiature podświetliłem no właśnie, miały być diosy fioletowe a wyszło że dostałem różowe chyba że to kwestia zasilania ae cóż wygląda fajnie. Panel wymieniłem ze standardowego styranego na czarny i gumowe klawisze :P, Dodatkowo założyłem wibracje i aktywowałem sobie dodatkowe gry i net monitor. Całość modyfikacji kosztowała mnie około 40 ziko no ale telefonik zmienił się nie do poznania. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) Normalka :) Brakuje ci tylko jakiegoś fajnego softu (oczywiście bez slangu <_<) P.S Nie lepiej ci było kupić jakąs 3310??? Edytowane 20 Czerwca 2005 przez adamm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Poszukaj sobie gdzieś na forum (chyba w moyfikacjach) tematu o nokii 321C. Nie wiem czy są jeszcze zdjęcia, ale lepszego telefonu do tej pory nie widziałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Kupiłem sobie tanio Nokie 3210 z standardowym podświetleniem (zielonym) i lekko go zmodyfikowałem :P 1506288[/snapback] no i ja nie wiem co takiego wielkiego zrobiles z tym komem... kupa jest takich do kupienia za grosze na alegro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 no i ja nie wiem co takiego wielkiego zrobiles z tym komem... kupa jest takich do kupienia za grosze na alegro :) 1514674[/snapback] Bo zrobiłem to sam a nie kupiłem tego "za grosze" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novus Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Bo zrobiłem to sam a nie kupiłem tego "za grosze" :P 1514964[/snapback] Ja nie widze tam nic specjalnego. Biale diody na wyswietlaczu. Folia z nadrukiem i wymiana diod na klawiaturze WoW. Tak naprawde nie masz sie czym chwalic ja juz sie bawie tym troche czasu, i to nie jest rzadna sztuka. A pod folie z grafiką umiesciłes fragment srebrnego aluminium??. jak nie to sobie podłurz troch poprawi to wyglad grafiki. Chcesz to puszcze ci linka do mojej nokii 5110 jest sobie na Allegro.pl i zrobilem to samo co ty tylko nizszym kosztem bo diody pomaranczowe wylutowalem z Siemensa Sl45i (jak mu zmienialem podswietlenie na niebieskie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maz8 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 wyglądu nie modyfikowałem ale soft całkowicie. Tu są screeny: http://strony.aster.pl/maz8/SCREENY.rar zmiany to: - wykasowane przyciski na pulpicie - zmnienione ikonki w menu - zmienione ikonki w sys.plików - obrazek za ikonkiami menu - owalne klawisze - możliwość robienia zdjęć poniżej 30% bat. - przyspieszone działanie klawiatury - zmieniona czcionka - zmienieone ikonki bat. i zasięgu - zmieniona ikonaka GPRS - zmieniona ikonka o stanie dzwonków (cisza) - zmieniona ikonka wprowadzenia tekstu - wgrany zegarek cyfrowy miałem jeszcze procentowe naładowanie baterii i temp. ale teraz jakoś nie moge wgrać :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamm Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 maz8 moze napisz do czego to. Mi wygląda na jakiegoś siemensa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matei Opublikowano 28 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2005 omfg... my tu o 3210, a ten sobie wyskakuje z softem do Siemensa <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...