Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem sobie tanio Nokie 3210 z standardowym podświetleniem (zielonym) i lekko go zmodyfikowałem :P

Pimp My Phone - Fotki

Podświetlenie wyświetlacza zmieniłem na białe, pod wyświetlacz wstawiłem kolorową tapetkę, klawiature podświetliłem no właśnie, miały być diosy fioletowe a wyszło że dostałem różowe chyba że to kwestia zasilania ae cóż wygląda fajnie. Panel wymieniłem ze standardowego styranego na czarny i gumowe klawisze :P,

Dodatkowo założyłem wibracje i aktywowałem sobie dodatkowe gry i net monitor.

Całość modyfikacji kosztowała mnie około 40 ziko no ale telefonik zmienił się nie do poznania. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kupiłem sobie tanio Nokie 3210 z standardowym podświetleniem (zielonym) i lekko go zmodyfikowałem :P

1506288[/snapback]

no i ja nie wiem co takiego wielkiego zrobiles z tym komem... kupa jest takich do kupienia za grosze na alegro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo zrobiłem to sam a nie kupiłem tego "za grosze" :P

1514964[/snapback]

Ja nie widze tam nic specjalnego. Biale diody na wyswietlaczu. Folia z nadrukiem i wymiana diod na klawiaturze WoW. Tak naprawde nie masz sie czym chwalic ja juz sie bawie tym troche czasu, i to nie jest rzadna sztuka.

A pod folie z grafiką umiesciłes fragment srebrnego aluminium??. jak nie to sobie podłurz troch poprawi to wyglad grafiki.

Chcesz to puszcze ci linka do mojej nokii 5110 jest sobie na Allegro.pl i zrobilem to samo co ty tylko nizszym kosztem bo diody pomaranczowe wylutowalem z Siemensa Sl45i (jak mu zmienialem podswietlenie na niebieskie).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wyglądu nie modyfikowałem ale soft całkowicie. Tu są screeny: http://strony.aster.pl/maz8/SCREENY.rar

zmiany to:

- wykasowane przyciski na pulpicie

- zmnienione ikonki w menu

- zmienione ikonki w sys.plików

- obrazek za ikonkiami menu

- owalne klawisze

- możliwość robienia zdjęć poniżej 30% bat.

- przyspieszone działanie klawiatury

- zmieniona czcionka

- zmienieone ikonki bat. i zasięgu

- zmieniona ikonaka GPRS

- zmieniona ikonka o stanie dzwonków (cisza)

- zmieniona ikonka wprowadzenia tekstu

- wgrany zegarek cyfrowy

miałem jeszcze procentowe naładowanie baterii i temp. ale teraz jakoś nie moge wgrać :sad:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi