mario28 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Mam problemik podłączyłem kompa z TV za pomocą S-Video i Euro.W ustawieniach zmieniam na wyświetlanie na TV i wszystko ok. Oglądam filmik i za jakies 5 min tracę obraz na TV. We wlasciwosciach najpierw mam 1.SyncMaster 765MB na Radeon 9000PRO a po wyłaczeniu sie TV 1.(kilka monitorów) na radeon 9000PRO Nie wiem o co chodzi.. :mur: Pomóżcie bo dzieciak się denerwuje bo bajek nie może obejrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario28 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mam problemik podłączyłem kompa z TV za pomocą S-Video i Euro.W ustawieniach zmieniam na wyświetlanie na TV i wszystko ok. Oglądam filmik i za jakies 5 min tracę obraz na TV. We wlasciwosciach najpierw mam 1.SyncMaster 765MB na Radeon 9000PRO a po wyłaczeniu sie TV 1.(kilka monitorów) na radeon 9000PRO Nie wiem o co chodzi.. :mur: Pomóżcie bo dzieciak się denerwuje bo bajek nie może obejrzeć. 1506303[/snapback] dzieki wszystkim za pomoc nie ma jak windowsowscy uzytkownicy oni zawsze pomogą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 A czy uzywasz kabla dostarczonego od porducenta - czy jakas przerobke? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario28 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 kabel kupilem w sklepie komputerowym 10m za 35zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Kiedy kupilem kabel nieorginalny to mialem problemy z kolorem - tzn wcale go nie bylo na TV. Kiedy wszystko popodlaczalem przez przejsciowke od karty ati mojego brata kolor sie pojawil. CUda na kiju :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 stregobor :arrow: Żadne cuda tylko odwrócona polaryzacja - kabelki w wtyczce trzeba dać odwrotnie. mario28 :arrow: 5min powiadasz .. a wygaszacz wyłączony ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...