Szajba. Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam. Mam dysk podzielony na dwie partycje. Pobrałem sobie filmy Star Wars III i X-Files The Truth z emule. Zrobiłem formata partycji C i wgrałem na nowo Win XP HE(te filmy zostawiłem na partycji D). Zainstalowałem wszystko jak należy. Dzięku w filmach nie mam, normalnie w windowsie i w grach jest, ale w filmach nie ma(tylko tych co pobrałem) :(. Co trzeba zrobić zeby był :(. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zainstaluj sobie jakieś kodeki :] Najlepiej z mojego ftp :) Napewno będzie działa. Po prostu kliknij tu Pozdrówka [R] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 najprostszy sposób na pobranie robactwa :lol: :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[R] Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 najprostszy sposób na pobranie robactwa :lol: :) 1507015[/snapback] ??? To ma być kryptoreklama ?? czy jak bo nie rozumiem. Ja chce gościowi pomóc i wystawiam na swoim ftp kodeki które mu potrzeba. Nie mam na celu wystawiania virusów trojanów czy czego kolwiek. A swoje komentarze zachowaj dla siebie ok ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...