_OskaR Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 Temp. HDD najlepiej sprawdzićnp. SpeedFanem- u mnie rekord to 63 st. C. Najgoręcej w czasie granie- średnio 60 st. C. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
revo Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2005 (edytowane) Troche brakuje też pola przewijania. Nie wiem jak w 5021, ale w 5014 (chyba są dość bliskie) u mnie działa przewijanie w prawej części touch pad'a (chociaż nic nie jest oznaczone). Niestety wygodne to to nie jest niestety. Edytowane 7 Września 2005 przez revo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Temp. HDD najlepiej sprawdzićnp. SpeedFanem- u mnie rekord to 63 st. C. Najgoręcej w czasie granie- średnio 60 st. C. 1637610[/snapback] a czy temp krytyczna nie jest 55C?? --powyzej tej temp skraca sie zycie HDD? tak slyszalem i u mnie max temp w czasie grania to 48C i to jest max! dysk co w sigu... Pozdr. to all Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_OskaR Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2005 Sprawdzałem SpeedFanem i Everestem informacje dot. SMARTa- maksymalna temperatura była wymieniona, ale w opisie było, że w normie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a to widzieliscie: http://www.rewolt.pl/?p=pokaz_produkt&nr=467 ?? Super cena jak za 5021. Jak myslicie brac z tego sklepu? Moze slyszeliscie o nim jakies zle opowiesci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AnaMan Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 a to widzieliscie: 1640730[/snapback]Niezła cena. Możesz też poczekać na promocję w Komputroniku 12.IX. Komputronik Choć pewnie dużo niższa nie będzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TarzaN Opublikowano 9 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2005 Ja u nich brałem 5014 i ja kiedyś dałem link na forum do tego sklepu. Wszystko bylo OK, towar odebralem ososbiscie, wczesniej poprosilem zeby wgrali system, przyjechalem sprawdzilem sprzet i do domciu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...