Buzzy Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Dawno temu kupilem ten zestawik 2.1 gdy zobaczylem go u kumpla. Do niedawna grał sobie pod biurkiem i wydawał z siebie milutki głeboki bas ;] Zeby zobaczyc na co rzeczywiscie stać to "malenstwo" podlaczylem w miejsce suba moją kolumienke z wiezy :D Okazalo sie ze calosc gra duzo lepiej ale niestety pod biurkiem nie ma juz miejsca na dwie skrzynie, pozatym denerwowalo mnie ciągłe "nurkowanie" pod biurko w celu regulacji basu glosnosci itd.. Postanowilem przeniesc calosc na biurko a kolumne zostawic pod na dole :] Niestety na biurku takze krowiasty sub zajmował zbyt duzo miejsca stąd wział sie moj pomysł na Moda ;] Calosc prezentuje sie tak: Jednak moja uwaga skupila sie tylko na tym obszarze :D Nie robilem fotek podczas pracy bo nawet o tym nie pomyslalem. Wiec zapodaje Wam efekt koncowy. No i to co zostalo z Suba ;] Wszystko siedzi w budzie. Jutro zamierzam zrobic z tyłu budy wejscie na Sub zewnetrzny i na satelitki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja i tak wole moj sprzet wlasnej roboty:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 myslalem ze zrobiles swoj panel :( a Ty po prostu bestialsko wyciales kawalek z pokretlami i wstawiles go w wolne miejsce 5,25" najwazniejsze ze jest funkcjonalne i sprawia radoche wlascicielowi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Szczerze mowiac po co robic swoj własny przód panelu skoro kolor mi pasuje do reszty a pomalowac zawsze moge :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maclat Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) heh tez pomyslalem ze wlasny panel zrobiles :) a szkoda troche bo to bylaby calkiem fajna modyfikacja- nawiazuje tu do tego co zrobil wafer, mianowicie wskazniki wysterowania kanalow- moim zdaniem wyglada to baaardzo fajnie :) mialem podobne we wzmiacniaczu Radmor 5102 - sam miod :D -ale Radmorek pojechal do brata :-| do wskaznikow dodac Twoje potencjometry i panelik pierwsza klasa B) EDIT: a glosniki ma identyczne moj kumpel, calkiem przyjemnie graja :) Edytowane 20 Czerwca 2005 przez maclat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wafer Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 ja bym sobie czegos takiego nie zrobil. ale skoro tobie sie podoba i przydaje to najwazniejsze. ta elektronika co siedzi w kompie jest jakos dodatkowo ekranowana? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 O czym mówisz mówiąc że sub siedzi w budzie? mam nadzieję że nie od kompa : :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...