faster Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam. Właśnie zakupiłem te głośniki Modecom 5.1 - MC - AV2000 ,i jest jedna żecz jaka mnie dziwi .Słyszałem od innych że te głośniki buczą jak jest cicho na skali ,moje robią co innego, gdy ustawiam na 5.1 to zwłaszcza tył trzeszczy ,na 2.1 tego nie ma ,centralny ma podobną akcje z tym trzeszczeniem ,czy to nie jest dziwne ?.Jak na razie podpinałem je pod dekoder cyfry (stereo).Może ktoś z was miał podobny problem ?,zapewne nie obejdzie się bez reklamacji!!! "komputronik-black list" :mur: :twisted2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezarlank Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Witam. Właśnie zakupiłem te głośniki Modecom 5.1 - MC - AV2000 ,i jest jedna żecz jaka mnie dziwi .Słyszałem od innych że te głośniki buczą jak jest cicho na skali ,moje robią co innego, gdy ustawiam na 5.1 to zwłaszcza tył trzeszczy ,na 2.1 tego nie ma ,centralny ma podobną akcje z tym trzeszczeniem ,czy to nie jest dziwne ?.Jak na razie podpinałem je pod dekoder cyfry (stereo).Może ktoś z was miał podobny problem ?,zapewne nie obejdzie się bez reklamacji!!! "komputronik-black list" :mur: :twisted2: 1506593[/snapback] Umnie jest to samo. I raczej wina karty dżwiękowej to nie jest. Na subie kable sprzegają chyba. MOże ktoś ma pomysł jak to wyeliminować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...