michalnici Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam.mam taki problem,urzywalem sobie emule ,wszysko bylo ok,łaczylo sie z serwem i z siecia KAD.zrobilem formata instaluje emule i z KADem jush nie chce sie poloczyc!! zawsze bylo dobrze,co moze byc zle?? jestem w sieci osiedlowej !! prosze pomozcie bo nie mam zew ip a z kad sie dalo cos zassac jeszcze :(:(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Najpierw poczytaj sobie słownik języka polskiego, a jak już skonczysz podaj więcej informacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 słownik to inna sprawa, jakie informacje potrzebujesz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slasher Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 A robisz bootstrap od znanych klientów?? U mnie jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 jush jest dobrze,ahhh ten firewall :):) nie wiem jak ale Kerio personal firewall 4 blokowal polaczenie do KADu,teraz instalnolem sp2 i jest ok! pozdro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam1996 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Mam emulka ale nie wiem jak przez niego coś ściągnąć :?: Pomocy. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez adam1996 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...