cyra Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 problem.... co kolwiek chce zaintalowac poprzez napedy plytowe (mam dvd i nagrywarke liteona) oprocz windowsa xp bezposrednio po formatowaniu , robia mi sie restarty komopa, a w najlepszym przypadku wyskakuja jakies bledy... jezeli instalki mam juz na twardym wszystko jest ok.. czy moze ktos powiedziec mi co jest grane Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oven75 Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Siema Miałem takie objawy ale winny nie był cd albo dvd lecz walnięta kość pamięci.Dla pewności sprawdz pamięć jakims memo testerem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyra Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 a czy moglby ktos podac jakas nazwe takiego memo testera.. ja nie mam zielonego pojecia gdzie go szukac.... :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Prosze bardzo: www.goldmemory.cz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 napędy "płytowe" mają to do siebie ze lubia sobie pobierac spory prad to po pierwsze. po drugie prad moze sie szybko zmieniac w czasie, (rozpedzanie czy chamowanie plyty) a to moze powodowac przy walnietym zasilaczu takie a nie inne objawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...