m3tr0 Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Witam! Mam problem z zainstalowaniem Windowsa XP na laptopie Mitac 7321. Po wielu próbach doszłem do wniosku że trzeba zrobić aktuakizację BIOS. Jest jedno ale, nie mogę go nigdzie znaleźć :mur: . Szukam juz od tygodnia i nic. Czy ktoś wie skąd go można ściągnąć :rulez: :?: :?: :?: Wersja mojego firmware to 1.06 (1986-1999) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3tr0 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 a może ktoś z Was ma takiego biosika :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phuong Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) podam ci linki w czwartek albo piatek,ale ostrzegam,ze zmaian biosu na mitacu grozi katastrofa.Nawet wyczytalem na forach zagranicznych,ze jak chcesz wywalic na smietnik laptopa MITAC to zmien mu bios :wink: sam sie o tym przekonalem... :cry: niby dobry bios wszystko wedlug prcedury na stronie producenta i kicha... Laptop jest martwy-matryca sie nie wlacza ps.nawet mitac wiedzac jakie sa problemy ze zmiana biosu opracowal procedure reanimacyjna na wypadek gdyby poprawnie wgrany bios nie zadzialal..z doswiadczenia powiem,ze ta procedura.. tez nie dziala :cry: Edytowane 21 Czerwca 2005 przez Phuong Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m3tr0 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 na wszelki wypadek spróbuje zainstalować windowsa xp corporate, tą pierwszą wersję, ona podobno dziala. Dzięki za odzew, czekam na linki..... :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...