karaluch Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam czy moze ktos z was juz zetknal sie z takimi kartami pcmcia wczesniej pracoawlme na standartowym serowniku z plytki, a teraz wyszukalem najnowszy ze stronki t-com, co mnie zaskakuje ze podlaczanie sie do ap-ka trwa czasem dluzej niz wczesniej i gdy wczesniej pokazywalo sie polaczenie 54mbit-y to teraz sa albo 24 albo 54 wiem wiem od czego to jest zalezna, moze od obciazenia polaczenia ale nie zauwaylme radykalnych zmian gdy cos wiecej sie sicagalo jeszcze jedna sprawa, jak skonfigurowac optymalnie zaawansowane opcje: Configuration Profile: B only/G only/Mixed/Mixed long/Mixed short/Test/Wifi specFragmentation Threshold: ...Long Retry Limit: ...Power Save Mode: Disable/Dynamic/MaximumRTS Threshold: ...Short Retry Limit: ... Tzn czesc mam i rozumiem dlaczego tak ale wypisalme wszystko bo moze ktos sie czegos nauczy, Pozdrawaim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...