Skocz do zawartości
Gość siudziu

Jak Obejrzec Ten Film

Rekomendowane odpowiedzi

czy ktos ma jakies dzialajace kodeki do filmow zrobionych div3 (div x 3 low motion) bo film uszkodzony nie jest a jak go probuje odpalic to pokazuje "sprawdz czy nazwa pliku i sciezka sa dostepne" a mam sporotakich filmow (glownie te starsze) czy ktos ma jakis kodek do win XP zeby to odtworzyc ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rowniez mam je zainstalowane cos mi sie wydaje ze moze plyta sie uszkodzila i poprostu dlatego nie chce odpalic tego filmu :( czy to mozliwe ze mimo ze film przegral sie na dysk bez problemu plik jets uszkodzony ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś miałem podobny problem jednak u mnie nie pokazywało mi sie takie ostrzeżenie "sprawdz czy nazwa pliku i sciezka sa dostepne" tylko było słychać dźwięk i nic nie widać. Jakiś czas potem kupiłem sobie najnowszego niezbednika i tam były kodeki do XP. Zainstalowałem i wszystko było już cacy. Jeżeli znajde te płytkę wyśle ci ten program e-mailem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ściagnij sobie gSpot'a, i sprawdz przez jakie kodeki/filtry przechodzi film zanim zostanie wyswietlony. Moze sa jakies zbedne rzeczy po drodze.

A z codec pack'ow to tylko XP Codec pack. (bazuje na ffdshow).

Edytowane przez S0n1c

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi