dax Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Cześć. Na początek informacja - przymierzam się do kupna Athlona 64 3ghz - proszę ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> to pod uwagę. Pierwsze pytanie - co jest lepsze, AGP czy PCI? Drugie pytanie - czy lepiej kupić takiego GF (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15636) pod AGP i kupić jakąś najtańszą płytę która będzie obsługiwała AGP i Athlona 64 czy kupić takiego GF (http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=15143) i wydać przy okazji drugie 400zł na płytę, która będzie obsługiwała tą kartę i jednocześnie Athlona 64? Zależy mi aby komp wykorzystywał potem tą kartę przynajmniej w 80%, żeby nie było tak, że karta jest wyjechana, a przypuśćmy taki Doom3 nie chodzi na max detalach, bo płyta za słabo 'korzysta' z karty :blink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Jesli decydujesz sie na zakup nowej grafy to lepiej juz zainwestowac w PCI-E bo AGP już racezj nie będzie rozwijane i nowe grafy będa wychodzić już raczej tylko na PCI-E a na dodatek pod PCI-E jest b.duzo świetnych plyt z n-force4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Aha. Hm... Czyli PCI-E. Ok. a teraz moglibyście mi znaleść jakąś płytke tanią, która obsługiwała by PCI i athlona 64? (sorry, że tak prosze, ale mało obeznany jestem w płytach :P ) Inna sprawa - Winfast jest najlepszy do podkręcania? - http://arest.pl/index.php?inc=produkt&thum...tid=5&grupa=140 Edytowane 21 Czerwca 2005 przez dax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falarek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Jeśli coś w miarę taniego dla AMD64 i PCI-E to np TO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 nie polecam tej płytki miałem ją tydzień i robiły mi się cuda na niej, wymieniłem na Asus A8N-E i wszystko chodzi jak w zegarku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dax Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mi tam polecono już trzeci raz tego Gigabyte'a ;) Ale 400 zł to cholera nie jest mało, nie ma czegoś tańszego? :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Moim zdaniem PCI-E jest bardziej przyszłościowe...co do karty to raczej polecam 6200 na pcie, jest duże prawdopodobieństwo że odplokujesz w nim to co jest blokniętę podkręcisz troszkę i masz 6600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Nie ma A64 3GHz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...