SpeQ Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Dzieńdobry wszystkim. Mam małe pytanko odnośnie mej sytuacji z 2-oma dyskami. Teraz mam dysk 40gb i jest na nim zainstalowany Windows naturalnie. Dysk jest zapelniony prawie do pełna. Moje pytanie brzmi: Czy jak zakupie dysk 20gb i zainstaluje na nim Windowsa i bedzie zapełniony do 1/4 swej pojemności TO czy ten 40gb dysk ktory bedzie zapełniony do pełna bedzie mogł spowalniac dysk 20gb ? Bo rozumiem że jeżeli bedzie spowalniał to będe musiał zrobić dość miejsca na 40gb i tu znajdzie sie więcej komplikacji. Prosze o szybką odpowiedź i dziękuję z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Nie..jesteś w dużym błędzie....dyski mogą wolniej chodzić jeśli do jednej taśmy podepniesz dysk ATA 133 i ATA 66 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...