Uzurpator Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 (edytowane) Ja chce tylko save'a w dowolnym momencie. Reszta moze byc z serii "jeszcze wiecej tego samego" EDIT: - nie, jeszcze jedna rzecz - mozliwosc dodawania aut/mapek/etc bez potrzeby bezsensowego grzebania i rozkodowywania plikow gry. Edytowane 23 Marca 2007 przez Uzurpator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Save w dowolnym momencie? Przy tak krótkich misjach i niskim (dotychczas) poziomie trudności? A po kiego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Właśnie.To nie jest jakiś FPP lol . Od zawsze był taki system zapisywania. Co do tego trailera to nie spodziewam się jakieś tam rewelacji. Pewnie coś pokroju pierwszego trailera NFS: Carbon. Czyli pokażą praktycznie nic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 To musialbyc jakis :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Może chciał zademonstrować swoje oburzenie, że tyle musi czekać ;] No albo jakiś maniaq ;ss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 To musialbyc jakis :lol2: kilka już takich loli - 4 minutowy trailer z logiem GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamek334 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2007 hehe szydera :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Save w dowolnym momencie? Przy tak krótkich misjach i niskim (dotychczas) poziomie trudności? A po kiego... Bo preferuje grac, a nie dojezdzac na miejsce misji tudziez odbudowywac moj arsenal po tym jak mnie skasuja. To, ze jest latwe dla ciebie, Nie oznacza, ze jest latwe dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 Bo preferuje grac, a nie dojezdzac na miejsce misji tudziez odbudowywac moj arsenal po tym jak mnie skasuja. To, ze jest latwe dla ciebie, Nie oznacza, ze jest latwe dla mnie.Geez, jak masz dwie lewe ręce to robisz sobie save przed misją i po krzyku... 04 02 04 27 to go... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2007 przyśpieszyłem z deka zegarek sobie i jak już było 00:00:00:01 to mi obraz znikł i pojawił się error 404... a myślałem że jakiś fajny napis będzie albo coś... phi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Geez, jak masz dwie lewe ręce to robisz sobie save przed misją i po krzyku... 04 02 04 27 to go... Widzisz - czytanie ze zrozumieniem jest widze trudne. Jezeli mam misje na drugim konciu miasta, to dojezdzanie do mojej hacjendy celem zrobienia save'a jest marnowaniem czasu. A nie zawsze mam mozliwosc kupienia sobie miejsca na save gdzies pod bokiem - zwlaszza w takim np SanAndreas gdzie sie 3 razy zmienia miasto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Jeżeli ktoś zapisał się na listę mailingową Rockstar prawdopodobnie też dostał maila o takiej mniej wiecej treści: Widzisz - czytanie ze zrozumieniem jest widze trudne. Jezeli mam misje na drugim konciu miasta, to dojezdzanie do mojej hacjendy celem zrobienia save'a jest marnowaniem czasu.Racja, nie doczytałem. Ale już rozumiem, czas to pieniądz. Może graj na kodach, będzie szybciej? Co kto lubi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uzurpator Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Racja, nie doczytałem. Ale już rozumiem, czas to pieniądz. Może graj na kodach, będzie szybciej? Co kto lubi...*filozoficznie* Jaki jest sens grania na kodach? */filozoficznie* Nawet glupi auto-save przed misja by mi odpowiadal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2007 Trailera, który ma się ukazać 29 marca nawet reklamują w telewizji. Tego się nie spodziewałem :) W reklamie z MTV Base jest godzina 23, więc ta szósta to wg jednej ze stref czasowych na terenie USA. Czyli u nas o północy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 jeszcze 2h z hakiem :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Hehe napięcie jest :) Nie pamiętam już kiedy ostatnio się tak emocjonowałem gierką. :oops: Licznik mam cały czas otwarty w zakładce... hehhe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Oczekuje od trailera tylko określenia czasu i miejsce akcji gry. Wiadomo że pewnie pokaże tylko to ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 A ja zapomniałem że to dziś [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deadfrog Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jestem ciekawy jaka ogladalnosc ma teraz stronka gta4 :rolleyes: W kazdym razie +1 dzieki mnie tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EXO3 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 wdzie, że nie tylko ja czekam na trailer :P - oczekiwania mam podobne do pocy :) ciekawe co tym razem wymyślili ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 jeszcze 2h z hakiem :plum: Licznik zależy wyłącznie od ustawień zegara w windowsie, jeżeli gra powstaje w studiu w USA to jeszcze poczekamy kilka godzin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Wg. nich trailer wyjdzie 29 marca o 6.00 PM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Free Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Czyli o 24 naszego czasu :) On March 29, the world will see the first glimpse of Grand Theft Auto IV. For the first time in the Grand Theft Auto series' history, will a new game be introduced with a trailer. As one of the most anticipated videogames of 2007, Rockstar Games emphasizes that things will be different. Check back on March 29th, 2007, 6PM EST, 10PM UTC, and be one of the first to see the next Grand Theft Auto! http://wwp.greenwichmeantime.com/time-zone/usa/eastern-time/ - aktualnie jest tam 29 marca, godzina 5:10 PM. Czyli trailer powinien się pojawić dokładnie o 24 naszego czasu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eQ. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Kolejna noc pełna wrażeń :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 No czekamy, czekamy :) Jestem ciekaw co tym razem nam zgotują. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jeszcze 34min panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Jeszcze 34min panowie :) a u mnie strona wywala 404. A ja bym wolał taki filmik jak trailer GTA2 przynajmniej się fajnie oglądało i był zajawkowy. Już lepsze to niż render z którego nic nie wyniknie. Edytowane 29 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 No czekamy, czekamy :) Jestem ciekaw co tym razem nam zgotują. trailerek renderowany :D i po zawodach :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LCC Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Na wszelki wypadek zrobiłem CHAT, wpadajcie to pogadamy sobie o wrażeniach po oglądnięciu trailerka :) http://www.polchat.pl/chat/?room=PPC-GTA4&x=25&y=11 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) trailerek renderowany :D i po zawodach :lol: Ja licze na to że trailer bedzie pokazywał grę w 100% ukonczoną i na koncu bedzie pisac APRIL 2007!!! :rolleyes: ehh marzenia... Edytowane 29 Marca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...