Corso Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Chyba APRIL 2008. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Corso to tylko moje marzenie z tym 2007 ;] 5 MIN :) Edytowane 29 Marca 2007 przez maruh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) COMING 10.16.07 Edytowane 29 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Zapchane w trzy du... Premiera 16.10.2007. Apel do burgerożerców... Idźcie sobie na tv albo cuś. Zostawcie komputer ;] Edytowane 29 Marca 2007 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Chyba serwery nie wytrzymały :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) chyba na pewno [; Ładuje się coś od 3 minut i nic... xD EDIT- Kto mi powie co jest na trailerze? Tylko napis kiedy będzie gra? xD Edytowane 29 Marca 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) A mi nie, pół świata próbuje się wbic na serwer, cieżko się przebić :D Siedze dopóki się nie wbije, nie ma bata, nawet jakby to miało zająć całą noc.. Edytowane 29 Marca 2007 przez Szejk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Jak mówiłem na czacie "wiedziałem ku**a, że tak będzie" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Jak komus sie uda obejrzec, to moze z tempa niech wrzuci gdzies na serwer i uda sie nam loknac :D U hamerykancow jest kolo 17, to ich wina ze serwer zapchany! :D Edytowane 29 Marca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 u hamburgerów jest bodajże 18.... mogli wynająć osobny serwer dla europy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Skrytobojca dobrze prawi [; Mi się niby strona załadowała -wsio czarne, a obok napisu Grand Theft Auto IV na zakładce pojawił się znaczek RockstarGames [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) na gametrailers.com już jest trailer do zassania, ale tak samo ciężko się przebić...widać tylko jakiegoś czarnego mena na screenie http://www.gametrailers.com/downloadnew.ph...wmv&pl=game Ściągam :D:D 180 kB/s Edytowane 29 Marca 2007 przez Szejk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 A tu dla naiwnych ;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) RiP - coś podobnego zrobiłem 3 dni temu wrzucajac w windowsie date 29 i godzine 23:59 [; Szejk, jak ściagniesz to wrzuć na np. video.google albo jakiś serwerek [; Edytowane 29 Marca 2007 przez Drunk_ZoZol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 jakie to piękne już oglądam!! WOOW :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 gametrailers dead :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 cholercia liczyłem juz ze na youtube cos bedzie, ale nie ma :/ Dobra ide spac, jutro z rana zajrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Drunk_ZoZol to jest real screen, zrobiłem go gdyż byłem przyczajony ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) 5 minut i mam :) edit: No moze jednak 10 :D Wrzuce potem na serwer swoj. Edytowane 29 Marca 2007 przez SKRYTOBOJCA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 http://movies.teamxbox.com/xbox360/gta4/gta4_3291hd.wmv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 No i mamy nowy york panowie....miazga.... zaraz będzie link na rapida ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Wygląda fajnie... grafika na poziomie znacznie wyższym niż poprzednie części, pod tym względem miasto bardzo mi się podoba ciężko jednak coś bardziej wywnioskować z trailera gdyż zbyt dużo nie ukazuje :D Miasto wydaje się "żywe" i ludzi jakby więcej więc nie pozostaje nam nic innego jak czekać na kolejne wieści, nie powiem trailer mnie zachęcił do gry :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) Jak mi NEO muli ... http://img66.imageshack.us/my.php?image=vl...00235995cq8.jpg Nowy Jork to jest? Bo koleś wygląda jak na wieśniaka z europy Edytowane 29 Marca 2007 przez Ludwiczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 RIP- ja to widziałem w realu jako poprawna data i piracka ;D ale w sumie głupio było bo zaraz po tym 00:00:00 wrzucało error 404 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Proszę: http://rapidshare.com/files/23413510/t_gta...1_720p.wmv.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) NO NO :o :o :o :o Zaje*iście to wygląda :o :o :o :o t_gta4_trailer1_720p.wmv Edytowane 29 Marca 2007 przez R.i.P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 NO NO :o :o :o :o Zaje*iście to wygląda :o :o :o :o t_gta4_trailer1_720p.wmv nie przesadzaj nic nadzwyczajnego tam nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Dynamicznie zmieniajaca sie pora dnia, tzn. cienie za ruchem slonca super :D Niezle sie zapowiada, wyglada to na DUZE miasto. I bedzie trzeba mocnej grafiki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ludwiczek Opublikowano 29 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2007 Na tym statku jest napis Liberty City.. hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...