janio Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Mail, jakiego dziś otrzymałem od Wirtus.pl: Ponownie witamy ze sklepu internetowego Wirtus.pl! Przepraszamy za opóźnienie w realizacji zamówienia nr 61015. Zmiana daty premiery wynikła z powodów nie zależnych od sklepu. Produkt, którego zmiana dotyczy: Grand Theft Auto IV (Xbox 360) PREORDER Nowa data premiery to: 2008-04-28 12:00:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 mam dziwne wrażenie, że tylko Ty otrzymałeś tego mejla. No chyba, że ktoś jeszcze ale się nie przyznaje ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2008 nowe screeny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Nic tylko czekać i biec do sklepu :D A mój X360 musi jechać do Czech więc raczej w dniu premiery sobie nie pogram :/ Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Borys-Tech Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Borys co jest, ten twoj x juz tydzien jedzie do Czech... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Po prostu Borys planuje w dzien premiery GTA wyslac X ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Hehe nie miałem kiedy go wysłać :/ Ale dzisiaj już spakowany i dzwonię po kuriera. Btw na paczkę nakleja się tylko tą karteczkę z od kogo do centrum naprawczego z tym kodem?? Można to taśmą zakleić czy trzeba od kuriera wziąźć tą przeźroczystą kopertę?? Żeby nie odbiegać od tematu wszyscy biegniecie w dzień premiery do sklepów po GTA?? Ja już nie mogę się doczekać, premiera coraz bliżej :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Żeby nie odbiegać od tematu wszyscy biegniecie w dzień premiery do sklepów po GTA?? Ja już nie mogę się doczekać, premiera coraz bliżej :] A jakże inaczej, tylko trzeba jeszcze zdecydować jaką wersję kupić :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 http://img74.imageshack.us/img74/1677/dsc00347mediumes7.jpg http://img329.imageshack.us/img329/9162/ds...45mediumpd8.jpg http://img329.imageshack.us/img329/6018/ds...42mediumgn1.jpg http://img151.imageshack.us/img151/5083/ds...41mediumkr1.jpg http://img132.imageshack.us/img132/9200/ds...40mediumyl3.jpg http://img516.imageshack.us/img516/6555/ds...39mediumim5.jpg http://img132.imageshack.us/img132/5479/ds...38mediumfj8.jpg A tutaj troche wiecej fotek z tego samego sklepu, co chyba kucyk podal :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 GTA IV UK TV Spot Analysis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 heeejo ponoć MM ma mieć gta4 w ofercie od piątku !! :shock: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Niby jakim cudem ? :o Premiera jest ustalona na 28.04 Jak tak to wycofuje zamówienie z wirtusa i hejaa :D Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 GTA IV UK TV Spot Analysis pieknie sie zapowiada :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 heeejo ponoć MM ma mieć gta4 w ofercie od piątku !! :shock:Też dostałem dziś takie info :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Też dostałem dziś takie info :blink:A może konkrety panowie??:) Ale cena zapewne zaporowa jak to MM...259zł strzelam...jak by był MM Hype w formie GTA4 za 199zł to jadę do Wrocławia na premierę^^ Bo na proeder w sklepach internetowych na 29 April się nie załapię już raczej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/Rocksta..._Gamertagi.aspx Jak ktoś ma zamiar grać przed 29.04 to proponuje odpiąc kable sieciowe ;] Siekier looknij do najnowszej krakowskiej gazetki MM. Na psxextreme piszą, ze coś takiego ma miejsce. edit: cena 229zl Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 taki gif: :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 real gameplay!!!!!!!!!! http://uk.youtube.com/watch?v=lU_rgKmMpDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 owned. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Kwietnia 2008 (edytowane) Xbox 360 World Magazine Review 98% +oscar worthy dialogue + unfeasibly rich gameworld + inspired mission design Conclusion : Everything we were entitled to expect, and yet somehow impossibly more." 'Rockstar have surpassed themselves, delivering unquestionably the definitive GTA and perhaps the greatest videogame of all time. Take your bow fellas.'" Edytowane 22 Kwietnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 W ogole panowie, zdzwonił ktoś do Media Markt i zapytał się czy to GTA 4 w piątek to nie jakiś błą w druku? Dziś z ciekawości podjadę i zapytam. Mam nadzieje że trafie na kogoś ogarniętego ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Swoją drogą ciekawy jestem czy w dniu premiery gra będzie dostępna w sklepach, powiedzmy o godzinie 15tej ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 (edytowane) Intro + pierwsza minuta grania, spoilery, jak ktoś nie chce sobie psuć przyjemności - nie oglądać. http://pl.youtube.com/watch?v=piCbOD_kEMs EDIT: już nie działa ;) Edytowane 23 Kwietnia 2008 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja już preordera zamówiłem. Już do mnie jedzie :zonk: :banana: :gitarzysta: :ph34r: :D :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Ja mam pre order z empiku do odbioru 28 ale mam pytanie... domyślam się ze grę mogę odebrać tylko w tym sklepie w którym kupiłem pre order? utwierdźcie mnie tylko w tym przekonaniu bo pod wpływem emocji kupiłem nie w tym empiku co trzeba :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 ładny gameplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 RockStar Scared of GTA IV Leak Before Launch - Monitors Play *Updated* >> We received information this was sent to people who get GTA IV early... it seems like they are making sure that even if the game was leaked online prior launch (UPDATE: It seems that in meantime the Xbox360 PAL version of the game leaked online ...) it will not be usable online and achievements will stay hidden: Xbox 360 Version: We need your Gamertag because Microsoft will be helping Rockstar Games monitor access to the online modes up to release date. Because of this, we will need to add your Gamertag to the approved list of gamers who can play online prior to release. In addition to supplying this information, if you do intend to go online before April 29th, you will need to change a couple of the basic settings on your Xbox 360 and keep these settings like this till the game comes out, otherwise other people will be able to see your achievements list for GTA IV (even if you are playing another game) and we'd like to keep that information back for the fans. You will have to switch your profile to private and appear off line. We have attached a document that explains exactly how you do this just in case. PS3 Version: There are no privacy settings that can be set on the PS3 but we will still be tracking who is going on line so again it will make it easier for us to identify you as a genuine user if we have your ID. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srekal34 Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i stało się, ciemna strona mocy ma grę już od przeszło 2 godzin :( Jak tu się nie zdenerwować, płaci się ponad 200zł za grę i trzeba czekać do poniedziałku, a złodzieje mają ją 5 dni wcześniej :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2008 No i stało się, ciemna strona mocy ma grę już od przeszło 2 godzin :( Jak tu się nie zdenerwować, płaci się ponad 200zł za grę i trzeba czekać do poniedziałku, a złodzieje mają ją 5 dni wcześniej :( dla mnie taki tytuł gdy trafia na sklep, powinien być automatycznie wystawiany na półki, przetrzymywanie go przez kilka dni na magazynie do oficjalnej premiery jest bezsensowne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...