plastekk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) wawie w Galerii Mokotów sieć sklepów Empik ma sporo preoredrów Gta 4... Dotykalem macałem i są :] po 249zł Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez grzeesiek07 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaNz Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ja dziś z ciekawości podzwoniłem po pobliskich MM (Zabrze, Katowice) bo cena jak ktoś tam wcześniej mówił 199zł zachęca do tego by oddać pre order z empiku (249zł) i kupić w Media no ale w obu powiedzieli mi że nie ma czegoś takiego jak pre order co więcej nawet nie mają GTA w systemie i nie wiedzą czy jutro będzie i w jakiej ilości :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 panowie, dzisiaj o polnocy u mnie w hmv jest premiera (mam swoj preorder) tak wiec odliczanko jeszcze 2,5 h .... dam swieza relacje jakos w nocy... ps. kutwa, rano do pracy grrrr.......... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) A ja dziś korzystając z okazji jazd testowych autami dla mojej kobitki podjeżdżałem pod Saturna/Empik oraz pod MM w Krk i naturalnie jedno wielkie nic. Preoredera z ultimy też nie mam, więc jutro po pracy po raz ostatni atakuję te markety i oby się już udało ;) edit By nasz srogi moderator Wicio ;) się nie wkurzał, że spamuje kolejne porównanie wersji http://kotaku.com/384422/which-version-of-...nd-360-versions @Mysterio- lucky bastard ;) Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nappy Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 panowie, dzisiaj o polnocy u mnie w hmv jest premiera (mam swoj preorder) tak wiec odliczanko jeszcze 2,5 h .... dam swieza relacje jakos w nocy... ps. kutwa, rano do pracy grrrr.......... ;] No to ustawiaj webcama i live-stream o 0:00 prosimy :))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 0:00 mojego czasu to jest pierwsza u Was. Wroce to bedziecie mieli cos okolo 2:00 ale obiecuje ze zdam relecje i zamieszcze kilka fotek ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Musicie poznać Floriana, świetnie biega :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 http://peacegrenade.wordpress.com/2008/04/...-pierwsza-krew/ ciekawe pare slow o gta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Wroce do tematu zacinania się, tj doczytywania się za pozno tekstur itd. Problem ten występuje u grających w piraty i posiadających napędy benq. Podobno na samsungach i hitachi problem niewystępuje. Jednak wiekszość posiadaczy benq boryka sie z takim czymś. Co prawda są wyjątki, że mają benq i gra chodzi dobrze, ale tez pisza ze to nie zwykly arcade, ale z dyskiem hdd. Nie chce tu prowadzic dyskusji o piratach czy dawać tutorial jaki naped wybrac by najlepiej w gta iv grac. Chodzi mi raczej o to, że te rzeczy dają do myślenia i mogą dowodzić, że: - napewno gra jest dobrze dopracowana i wykonana na konsolach (wbrew zarzutom coponiektórych) i nie gubi tekstur jesli kupimy oryginała (wtedy benq nie meczy się z odczytem wypalanej płyty) - prawdopodbnie gdy ktoś ma hdd, to dane są zrzucane na hdd w locie, bez pytania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) wlasnie wrocilem ze sklepu z konsola i w/w gra ............. (poki co sie instaluje). W spotkal mnie maly szok gdyz bylem okolo 23:30 a tam kolejka jak w Polsce za komuny. Sprzedaz rozpoczela sie o 24:00. Odnosnie gry: - pierw mamy update ps3 ;], potem instalacje GTA4 i intro..... ktore jest niczego sobie .... - IMO Nico to taki rosyjski Tonny Montana ;) - po przywitaniu sie z naszym krewnym, zawozimy go do naszego miejsca pobytu...ale nie o tym. z poczatku mieszkamy chyba w rosyjskiej dzielnicy (wywnioskowalem to z napisow na niektorych sklepach) gdzie bojka z przechodniem moze sie zle skonczyc (pobilem dwoch i teraz mnie kilku z nozem goni :) ) ....itd.... GRA JEST SUPER ZROBIONA ma swoja dusze, troche musze sterowanie opanowac i bedzie ok, jutro po pracy napisze cos wiecej.. ;] Macie pytania - piszczie Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Mysterio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Da sie wejść do większości budynków czy znów jest tak jak za czasów SA/VC ? :). Po video review widziałem wiele wnętrz o dziwo i to bardzo dobrze wykonanych jak na gta ale to mogły być miejsca związane z fabułą/misjami dlatego pytam czy można wchodzić do losowych budynków i ja są te miejsca wykonane ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 - IMO Nico to taki rosyjski Tonny Montana icon_wink2.gif Wcale nie! :razz: Wręcz przeciwnie. Nico jest zrównoważony psychicznie, nie ćpa i nie zabija ludzi od tak, bo źle na niego patrzą. W tej grze takim Tonym Montaną może być nie kto inny jak Michalew (tak to się pisze?). Scena w której pierwszy raz go widzimy jest świetna, pokazuje jak bardzo jest on podobny do Montany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mysterio Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) da sie wejsc do budynkow typu, fast food czy sklep z ubraniami. Wiecej poki co nie spotkalem ale napewno sa. odnosnie tonnyego to nicno przypomnial mi jedynie na poczatku jak przybyl do ameryki... ale mniejsza z tym ;) p.s. macie na poczatku mosty zablokowane przez lcpd? bo bym chcial sobie gdzies pojechac. Jak wezwac taxi i dostac sie do metra itp? Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Mysterio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Na taksówke gwizdasz, gdy ją widzisz naciskasz LB i Nico gwizda wtedy taxi się zatrzymuje. ;) Pograłem trochę i powiem wam, że jazda samochodami czy motorem jest tragiczna jak dla mnie :/ P.S Znalazłem, gdzieś jakby ktoś chciał mape ze stunami itd. wystarczy wejść do neta i wpisać adres www.whattheydonotwantyoutoknow.com, nie wiem czy działa bo jeszcze nie sprawdzałem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 A jaki poziom trzyma framerate na ps3 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 to co panowie, kiedy gramy multi? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kucyk dodaj mnie do przyjaciół i możemy zagrać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Kucyk dodaj mnie do przyjaciół i możemy zagrać ;)za 5 minut jestem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Ach ten Empik nie ma to jak dowalić do ceny kilka zł :D BTW widzę wszyscy pobiegli do sklepów po grę :P Widzę chyba dzisiaj nocka wam się szykuje a w długi weekend to konsola się zapali ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 kkNd! od dzisiaj jesteś moim guru jeśli chodzi o mądrość Twoich wypowiedzi :D Bleh, a ja jeszcze muszę czekać ponad tydzień zanim płyta przyleci ... :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 wpadamy do lukka na pokaz gta4, ktore dzisiaj kupuje. 32 cale beda fajnie do tego pokazu słuzyc xDDDD lukk sie dowie jak mu juz w drzwi zapukamy ;d a tak na powaznie, to lukk mowil ze z bydgoskiego MM nie dzwonili do niego w sprawie odebrania GTA4. Chyba przycina troche sklep idiotów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 W olsztyńskim MM półki uginają się od ciężaru pudełek z GTA IV. Szału zakupów nie zauważyłem, chyba przesadzili z zamówieniem. Cena 219 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 W bydgoskim MM nadal pusto, kazali dzwonić po 16.00. Nie wiem wiem jak wygląda sprawa w Saturnie i EMPiKu, ale znając, życie to będzie lekka przeginka cenowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=pCBr7tEadbs 43 sekunda :lol2: miły akcent w naszą stronę ze strony Rockstar :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koowi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 To co panowie może wieczorem zbierze się was więcej i ciupniemy team deathmatch ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poiuy Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 (edytowane) http://www.sonydefenseforce.com/?p=404 jaka propaganda " miły akcent w naszą stronę ze strony Rockstar " w GTA3 też był polak co chował sie po kiblach, amerykanie lubią żarty o polakach rzeczywiście zaje** miły gest Edytowane 29 Kwietnia 2008 przez Poiuy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 2983523[/snapback] http://www.sonydefenseforce.com/?p=404 w GTA3 też był polak co chował sie po kiblach, amerykanie lubią żarty o polakach rzeczywiście zaje** miły gest Hehe, czy to chodziło o tego gościa który dawał zlecenia w miejskim podziemnym kiblu który był w parku? nie wiedzialem ze to Polak był :D A mnie się takie coś podoba i tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Propaganda to raczej nie. Testowałeś obie wersje ??? Jedni mają więcej dodatków, inni mają lepszą grafikę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Nie mow, ze wierzysz w ten stek bzdur, ktory jest tam wypisany? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Głupszej strony chyba nie było ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...