poca Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 U mnie żadnej cenzury nie ma. Panie z klubu na północy mapy są okazałe w całości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 nie maja nawet czarnych krzyżykow? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) Ale z muzyką to się nie postarali...zero klimatu, brzęczy sobie coś w tle ;/ Po kilku dniach grania, mogę napisać że gra jest całkiem fajna, ale do Vice city to jej cholernie daleko ;] Ktoś chętny na wieczorowe granie sieciowe? ;> Edytowane 12 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Ale z muzyką to się nie postarali...zero klimatu, brzęczy sobie coś w tle ;/A probowales lewym/prawym kierunkiem na krzyzaku zmienic stacje w radiu? ;) Wozenie sie Hummerem po dzielni przy akompaniamencie czarnuchow, leniwy cruise po miescie pod Boba Marleya, czy zap... w rytm gitarowego lojenia to je to 8) BTW. czy jest jakas kamera, ktora automatycznie zmienia polozenie po nacisnieciu gazu/wstecznego, ale bez zadnego opoznienia (tzn. wycofuje z parkingu, naciskam gaz i kamera od razu obraca sie zgodnie z kierunkiem jazdy)? Strasznie mnie to irytuje, bo juz pare razu zdarzylo mi sie wjechac przodem.tylem (zaleznie od sytuacji) w cos, bo kamera tego nie pokazywala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 W kamerze mnie irytuje tylko jakby lekki boczny przechył w lewo w czasie jazdy. Przez co wydaje się jakby się patrzyło na auto pod pewnym kątem w czasie jazdy, a nie centralnie od góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefikon Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Czy tylko ja nie moge wlaczyc trybu multi? Jakby sie nie laczylo z live :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 (edytowane) W kamerze mnie irytuje tylko jakby lekki boczny przechył w lewo w czasie jazdy. Przez co wydaje się jakby się patrzyło na auto pod pewnym kątem w czasie jazdy, a nie centralnie od góry.kontroluj kamere druga galka, proste costi - jw Edytowane 12 Maja 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Mi tam pasuje przechylona kamerka :D Tyle już gram w tą "gierkę" ;) i jeszcze nie słyszałem tej pioseneczki: Fusion FM Aleksander Maliszewski - "Pokusa" Zaraz odpalę :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 ustawka jakas ;> ? male multi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Ja jestem chętny codziennie, byle do 21-22 ;] Wszyscy się tak bryndzlują tą gierka, a po livie nikt nie pogra :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Cza miec golda jeszcze :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Jak naciesze się początkowymi misjami to również chętnie popykam w multi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Wujek dołączył do gry. Błagam tylko bez komentarzy z CSS ;] 22:00 MULTI GTA4 w razie czego lokalizować mnie to dam invite. (pocaPL) Edytowane 13 Maja 2008 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Powstrzymam się ;] Cholender próbuje ogarnąć tą gre i całe środowisko XBL jako nowicjusz gdyż X'klocka mam od wczoraj :oops: . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 (edytowane) Panowie co tak krótko? :( Edytowane 13 Maja 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Niektórzy się wystraszyli łódzkiego pogotowia ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Albo olsztyńskiego autokaru ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 gracie dzis? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Można pyknąć w sumie, ale mecz jest wiec niewiadomo jak z frekwencją będzie... "Nieee chceee byyyć z poooocąąąą!" ;) Edytowane 14 Maja 2008 przez Bania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Ja jestem chętny, byle Bania nie zabierał mi autobusu :lol: Edytowane 14 Maja 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Syny, jak gracie dzisiaj to się piszę ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 Kupilem dzisiaj w media exprcie, drogo jak cholera bo 259. Ale nie umialem siie powstrzymac :> Pogralem troszke i stwierdzam ze gra jest rewelacyjna i fajnie wydana. Ksiazeczka elegancka, mapa. Mozemy pograc w multi:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) to o ktorej zakladac? :] moze dzis wczesniej niz 22? :) edyta lige mistrzow mozecie obejrzec sobie na livescore ;-) Edytowane 14 Maja 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 14 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 http://www.escapistmagazine.com/articles/v...d-Theft-Auto-IV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zrobiłem przysługę dla jakiegoś znajomego z ojczyzny. Podjechałem szaro-czarnym Maybachem, w garniturze i w butach za 200$, a ten się mnie pyta jak mi się powodzi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) ja jak pojechalem na randke w garniturze to mi kate czy jak jej tam bylo, powiedziala ze wygladam jak debil :] Edytowane 15 Maja 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Mi dziś pękła fabuła;] Teraz czas na resztę aczików xD Tylko te studia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 A ja tam narazie poznaje uroki nowego GTA ;] Slady krwi na karoserii syca po maksie ;] Tylko ta policja jakas lamowata. Ogolnie dla mnie bomba!!!! Szkoda ze w tej chwili mam tak malo czasu bo lupalbym chyba calymi dniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Tylko ta policja jakas lamowata.He, he. Jedna - dwie gwiazdki to pikuś! Od 3 to dopiero się zaczyna jazda i szukanie lakiernika :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 No mowie ze dopiero poznaje uroki ;] Narazie mam giere pozyczona od kumpla, ale chyba szybko sie na nia skusze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...