draak Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Niedoczytane tekstury drog, budynkow...? Mam przegrane ok. 30h, odblokowane 3 wyspy plus wycieczki helikopterem na 4 wyspe (under the radar zaliczone ;) ) i moze, raz lub dwa doczytal sie jakis smietnik. Ale nic wiekszego. Naped to benq w falconie elite. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wozaq Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Mi też na benq doczytuje, przeważnie właśnie w safehouse i okolicach. Dyśk też mam, więc jak widać to nic nie daje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 jesli nie bylo to koniecznie obejrzyjcie :lol2: :lol2: filmik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Dysk coś tam poprawił jeżeli chodzi o doczytywanie tekstur, chociaż momentami zdarzają się braki w asfalcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 Mi też na benq doczytuje, przeważnie właśnie w safehouse i okolicach. Dyśk też mam, więc jak widać to nic nie daje...odłącz dysk, albo wyczyść jego cache. Bedziesz miał piekło w porównaniu do tego co miałeś przed tą operacją. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Narzekalem na niski framerate podczas gry. Spadki wystepuja zawsze przy safehousie (tory kolejowe nad glowa, duzo samochodow itp.). Kolega przyszedl do mnie ze swoja plytka GTA 4 i wszystko bylo tak samo zle. U niego na konsoli arcade bez dysku, z napedem benq nic sie nie tnie. Baaardzo rzadko ma jakies dropy (najczesciej przy 4+ policyjnych gwiazdkach). Czy nizszy (odczuwalny) framerate mogl sie wziac z tego, ze ja gram na 32" TV a on na ~~21" monitorze? Czy przez roznice w wielkosci ekranu, moze mi sie wydawac, ze u mnie gra chodzi gorzej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Dzisiaj grałem sobie na luzaku w Liberty, robiąc dla zabawy rozpierduchy. Na autostradzie zrobiłem małą zadymkę, i wnet pojawiły się 4 gwiazdki z gromadą policji. Niestety moment ataku policji oglądałem w baaaardzo zwolnionym tempie. Framerate spadł tak nisko że, akcja prawie się zatrzymała ;o O co chodzi z tą grą? Bardzo często staram się nie zwracać uwagi na framerate tylko skupić się na rozgrywce, no ale kiedy wyjde na ulice i złapie dwie gwiazdki, to natychmiast mam dwa radiowozy na ogonie i ~ 20 fps. Niedajboże jak już wspominałem wyżej zatrzymam się w miejscu i akcja się zawęzi, pokaz slajdów murowany. @Tompior Jeżeli chodzi o TV to u mnie na 42" LCD jak i 28" CRT efekt jest taki sam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Jezeli odczuwalna plynnosc gry nie zalezy od przekatnej ekranu i u mojego kolegi GTA4 chodzi lepiej niz u mnie, to oznacza, ze moj naped gorzej radzi sobie z plyta. Zastanawiam sie, co na to powie serwis gwarancyjny microsoftu. Dlaczego, placac tyle samo, za ten sam produkt dostajemy cos innego? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Ostatnio więcej spędzam czasu w Liberty City (miasto w grze GTA4) niż we własnym łóżku. Słucham głownie radia Vladivostok, które wyjątkowo mi odpowiada. Nie znałem żadnego z tych utworów. Po pewnym czasie naszła mnie chęć zapoznania się z podobną twórczością. Zaczałem od Glukoza. Jej utwór Schweine pewnie każdy słyszał już w GTA4. Zobaczcie teraz jak świetny jest teledysk do tego utworu. Jeśli interesuje Was jak wygląda ta rosjanka to obejrzyjcie kolejny teledysk utworu Malish. http://youtube.com/watch?v=8f0uCo3Fdw0&feature=related Jeśli podoba Wam się jej twórczość to znajdziecie wiele utworów na youtube. Na koniec najciekawsze: zobaczcie na jakim niskim poziomie stoją nasze programy rozrywkowe, które pokazują taniec na lodzie. Glukoza jak widać jest wszech stronie utalentowana. Kolejny utwór, który mnie zainteresował to Ranetki i O Tebe. Zobaczcie oryginalny teledysk: Znalazłem też inny interesujący kawałek: Ranetki. Zauważcie jakie one są utalentowane. To nie jest next top popstar tylko normalnie śpiewające kobiety. Jedna z wokalistek śpiewa grając jednocześnie na perkusji. Mój znajomy, który gra dużo na perkusji powiedział, że to jest prawie niewykonalne! Zobaczcie sami. Dlaczego o tym w sumie piszę? Bo okazało się iż nie jestem jedyną osobą, która dzięki radiu Vladivostok zainteresowała się rosyjską muzyką. Praktycznie pod każdym teledyskiem na youtube są komentarze mowiące o tym, że nigdy nie znali lecz usłyszeli w GTA4 i ich to zainteresowało. "I heard about this group only thanks to GTA IV!" "Yeah Vladivostok got me in learning Russian" "I always tune in to Vladivostok FM for a chance to hear this song, and Basta "Mama", Glukoza "Schweine" and another one I can't remember. GTA4 has somehow inspired me into the Russian culture. Beautiful language. One of my favorite stations in GTA4! Thanks Rockstar!" Wynika z tego, że stacje radiowe w grach są drogą do kariery i sławy tak samo jak te normalne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Masz, na dzien dzisiejszy, 6mln sluchaczy (and counting ;) ) na calym globie - jesli w dodatku kawalek jest chwytliwy, to nie ma sie co dziwic, ze takie GTA moze byc furtka do slawy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Kolejny utwór, który mnie zainteresował to Ranetki i O Tebe. Zobaczcie oryginalny teledysk: swietny kawalek, dobrze, ze zadales sobie trudu poszukac wykonawcy i tytulu, przyda sie ;) kolejny song z GTA: Basta - Mama Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 http://www.gram.pl/news_6gjgHe8_Niko_Belli...ow_w_grach.html nie ładnie ze strony R* :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 http://www.gram.pl/news_6gjgHe8_Niko_Belli...ow_w_grach.html nie ładnie ze strony R* :huh: no jak nie ladnie, sorry, 6500 dolcow za miecha, wypromowali goscia, a teraz placz? przeciez widzial co podpisywal, wedlug mnie stal sie najbardziej rozpoznawalnym glosem w dziejach gier, wiec o przyszlosc sie chyba martwic nie musi, zwlaszcza ze rockstar pewnie nie zaprzestanie na IV :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 ... no i dodał, że przecież nie wini R* za to tylko i ich związki zawodowe... Aktor grający Romana już wcześniej miał podobne problemy, tylko prawda jest taka, że tym aktorom żal dupę ściska gdy widzą jakie $$$ generuje gta IV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Panowie może dzisiaj jakieś multi?? Mam jeszcze 2 kody na 48h więc możemy pograć ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Ja się chętnie piszę :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 końcówka gry zaskakująca, nie powiem :) teraz czas włączyć dziwkę acziwmentową :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) zna ktos tytul kawalka ktory leci podczas wystepu panienek przed oczyma nikiego w klubie ze striptizem ? ja wiem jedynie ze wykonawcy to Busta i Pharrell ... ale i tak nie moge znalezc. (chyba ze sie myle) Edytowane 24 Maja 2008 przez iwo_kupa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 (edytowane) Mystikal - "Shake Ya Ass", toż to klasyka. :-P @Down: Chętnie, piszę się na to :> Edytowane 24 Maja 2008 przez .:Fallen Angel:. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 To kiedy jakieś multi?? Może dzisiaj koło 20?? Co do gry mam ukończone dopiero 55% i gra coraz lepsza. Misje są ciekawsze niż w ostatnich seriach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Powiedzcie koledzy, ile zostało mi do końca, gdy jestem aktualnie po misji z napadem na bank? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:::SiekieR:::.. Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Powiedzcie koledzy, ile zostało mi do końca, gdy jestem aktualnie po misji z napadem na bank?Misji w głównym wąttku jest 90-94(zależnie od decyzji które podejmiesz)...procentowo 60% składa się na fabułę...napad na bank(notabene najlepsza misja w całej grze^^) jest na oko gdzieś w 2/3 fabuły:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 fajny filmik: http://www.gametrailers.com/player/34412.html :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 No filmik niezly ;> Takie pytanko: czy wam gta 4 na xboxie chodzi tak dobrze (plynnie) jak u tego typa na filmiku (post wyzej)? Bo u mnie gra chodzi wyraznie wolniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Do kitu mi chodzi, nie tego się spodziewałem po klocku -_- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 24 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 Lol filmik fajny :D A co do gry to z jej fps bywa różnie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 Dzięki Siekier za odpowiedź! A co do pytania o płynność działania GTA na tym filmiku i tego co widać u siebie na tv, to jest identycznie. Pewnie faktycznie zależy to od posiadanego napędu, bo innego wytłumaczenia nie widzę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 na moim ps3, gra płynnie nie chodzi, grafiką nie zabija, eh pograłbym w to w wyższej rozdziałce... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 U mnie i mojego znajomka podobnie brak przyciec tak jak piszecie... Specjalnie sie az do niegopofatygowalem by to sprawdzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hal9kx Opublikowano 25 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2008 (edytowane) Gdyby ktos jeszcze potrzebowal to tutaj link do listy utworow zawartych w GTA4 http://en.wikipedia.org/wiki/Grand_Theft_Auto_IV_soundtrack Co do doczytywania się tekstur u mnie nic takiego nie wystepuje (360Elite[benq], 32"LCD) natomiast kolega, ktory gra na 360Arcade z dyskiem tyle ze ma pirata ma te problemy, wiec przypuszczam ze to wina Firmware w nagrywarce, ktory zwalnia troszke naped lub slabej jakosci plyty. Edytowane 25 Maja 2008 przez hal9kx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...