MacOSek Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 już pewnie gre sprzedam do tego czasu. ehh.. rockstarco za problem? przejdziesz teraz, sprzedasz za ~150zł, kupisz w 2009 za 50zł i pograsz w DLC ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=41347 No to może nie musisz sprzedawać, GTA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 krotka pilka panowie - mam arcade (benq) i momentami doczytywanie tekstur to masakra wiec aby poprawic szybkosc wczytywania sie tekstur lepiej kupic oryginala czy dokupic dysk? od razu sprostowanie - gta4 to gra ktora z pewnoscia wczesniej czy pozniej kupilbym w oryginale, bo tworcy na to zasluguja, ale jesli ma to wygladac tak samo jak teraz to mam jednak watpliwosci ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Przyznajesz się, że masz pirata? Gratuluje. Kopia może mieć dodatkowy wpływ na doczytywanie niż płyta oryginalnie tłoczona. Napęd BenQ może sobie tym bardziej nie radzić z taką płytą (chociaż nie wiem, bo konsoli nie przerabiałem i nie mam zamiaru, a wnioskuje tym co słyszałem o działaniu kopii GTA 4). Do tego niby na oryginałach też to występuje, ale w mniejszym stopniu na napędach BenQ. Ja jakoś nie dostrzegam tych doczytek tak bardzo, a też mam napęd BenQ, Raz gra zająknęla się jak jechałem na inną wyspę, a tak po za tym to doczytuje czasem tekstury po wejściu do kręgielni. I za każdym razem jak wchodzę do domu Nico (łóżko). Czasem brakuje na ulicy jakiegoś elementu i pojawia się gdy podjadę bliżej. Zwykle przy dużych prędkościach. Jednak gra na tyle mnie wciąga, że mi to tak bardzo nie przeszkadza. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 U mnie jest zawsze masakra gdy wjeżdżam z pełną prędkością do tunelu na 3 wyspie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorpio Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nie no, doczytki są i czasami obiekty lub tekstury pojawiają/polepszają jakość dopiero przy parunastu metrach, ale jest to dosyć rzadkie i dotyczy tylko małych fragmentów. Mnie to w ogóle nie przekadza, tym bardziej że gra wciąga :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Tha.Doggfather - chyba troche przesadzasz, nie sadzisz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Rozumiem że side mission Police 'Most Wanted' jest rozbita na wszystkie wyspy? Bo ubiłem pierwszych 10 i nie dostałem GS :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:Fallen Angel:. Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Taaa...dokładnie, zostały Ci jeszcze dwa "komplety" rzezimieszków do unicestwienia. Dopiero wówczas otrzymasz wymęczone 15 GS. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wymęczone na pewno nie będą. Misje poboczne są całkiem fajne :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 naked gun GTAIV hahahaha leze :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Heh dobre :). Btw nie wiem czy ktoś już wspominał ale posłuchajcie sobie od czasu do czasu stacji PLR do wróżki dzwoni Polak siedzący w krakowskiej knajpie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN 23 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Wczoraj "dopiero wczoraj" dostałem zamówioną GTA IV, i jak narazie musze powiedzieć, że giera strasznie wciągająca od pierwszych minut -> tak wciąga, że nawet popiepszyłem wczorajsze mecze !!!! Fajny jest model jazdy samochodem, wydaje sie bardziej realistyczne niż w poprzednich wersjach, klimat miasta, zresztą co ja wam będę pisał !!!!!!!!!! Jestem w trakcie hee na samym początku "małej przygody" staram sie nie spieszyć z misjami !!!! pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Witam mam problem Misja dla PATRICK McREARY chyba ta z napadem na bank. Nie mam już do kogo iść i robić misji, a u Patricka nie mogę :/ nie wiem o co chodzi hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niko442 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 A masz na sobie garniaka? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 ha ha ;p właśnie o to chodziło ;p problem sam rozwiązałem. :) Co jak co ta misja u Patricka jest najlepsza :) Też macie takie wrażenie że GieTeA 4 jest strasznie łatwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 No jak się blokujesz w takim momencie gry... rzeczywiście łatwe ; ] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boro Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 No jak się blokujesz w takim momencie gry... rzeczywiście łatwe ; ] Po prostu nie przeczytałem co mi sie tam wyswietlalo ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2008 Ze wszystkich GTA jakie przeszedłem IMO 4 jest najłatwiejsza i najbardziej wciąga, ale to też kwestia gustu. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Tak z ciekawości zapytam czy ktoś zwrócił uwagę na kwiatki w tłumaczeniu mapy liberty city dodawanej do gry? W prawym górnym rogu mamy legendę a w niej pięknie "pool" przetłumaczono jako "basen" :lol2: translatorem tłumaczyli? :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 (edytowane) Panowie... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "fabuła" czy gdy zdecydujemy się zabić Dimitriego, to Roman też ginie na swoim weselu? Podsumowując moją niemal 50h przygodę z GTA IV stwierdzam, że to najlepsza gra, w jaką grałem do tej pory! Dla mnie zdecydowanie gra roku. @Techniec- dzięki! Edytowane 22 Czerwca 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniec Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "draak" Roman zostanie żywy, ale za to Katie zginie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 http://rockstarscammer.blogspot.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 3 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2008 Ten link powinien być chyba w temacie wersji PC. Czyli co? GTA 4 PC Zapowiedziane ? Koleś miał świetny pomysł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 10 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2008 Mam jedno pytanie. Czy komuś z forum, dysk do x360 pomógł na doczytujące się tekstury? Żeby nie było, gra jest oryginalna i śmiga na x360 arcade benq. Niestety gdy depnę gazu szybkim samochodem to czasami tekstury drogi potrafią się na moich oczach doczytać (nie trwa to długo ale jednak...). Takie coś dopadło mnie szczególnie w drugim mieście. Myślę cały czas nad zakupem dysku. z tego co pamietam z innych wypowiedzi,to ta dolegliwosc dotyczy takze posiadaczy hdd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2008 Mam jedno pytanie. Czy komuś z forum, dysk do x360 pomógł na doczytujące się tekstury? Żeby nie było, gra jest oryginalna i śmiga na x360 arcade benq. Niestety gdy depnę gazu szybkim samochodem to czasami tekstury drogi potrafią się na moich oczach doczytać (nie trwa to długo ale jednak...). Takie coś dopadło mnie szczególnie w drugim mieście. Myślę cały czas nad zakupem dysku.Dysk coś tam poprawi, ale cudów też nie będzie. Mi momentami coś doczyta, ale jest znacznie lepiej (poprzednio to tragedia z doczytywaniem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Nie wiem jak na X360, ale na PS3 przez całą grę NIGDY nie zauważyłem doczytek. Tylko kilku sekund po załadowaniu save'a 'świat się tworzy w oczach'. BTW - plik gry na dysku zajmuje blisko 3.5GB, więc chyba jednak dysk do czegoś jest potrzebny ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Właśnie skończyłem moją przygodę - zajęło mi to 45h, więc wynik jak na dzisiejsze standardy świetny :P W zasadzie tytuł można podsumować tak: "kawał dobrego kina akcji". Bo jednak grając, miałem wrażenie, że oglądam film. Nico nie był już bezosobowym młotkiem jak bohaterowie z poprzednich części. Świetne zakończenia, szkoda tylko, że oba praktycznie takie same... Programiści z R stworzyli kawał dobrego kodu - czekam na vice city 2 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...