poca Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2009 Napisałem że trudna? ;] Od samego początku twierdziłem że poziom trudności w tej grze mnie troszkę irytował. Takie przechodzenie na jednym wydechu. Już w głupim Afro Samurai gram po parę razy danych level. Chodziło mi o samo pokazanie akcji. Wybuch stacji benzynowej mnie sponiewierał. Masakra jakaś. Aż sobie zagram jeszcze raz :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 Nie było mnie tu trochę ale powiem tyle: jak nie miałem 2 miesiące internetu, to grałem praktycznie codziennie w gta4 na monitorze i nieoryginalnym kablu i to był mój ratunek. Gra jest super, poziom trudności czasem może za niski, ale parę misji powtarzałem parokrotnie, bo do pada nie mogę się przyzwyczaić, a mam xpudło już rok :(. Przeszedłem nie za dużo, bo sporo się bawiłem, ale gra niszczy :wink: . I wcale nie uważam, żeby obraz na monitorze był gorszy od telewizyjnego przez ten nieoryginalny kabel-dla mnie jest to teoria spiskowa, bo grało się wyśmienicie :>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 6 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2009 A miałeś porównanie z oryginalnym kablem? Bo jeśli nie to twoje stwierdzenie nie ma najmniejszego sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Liczę na wersję pudełkową, żeby móc po przejściu odsprzedać zapowiedziano, że ukaże się płyta GTA: Episodes from Liberty City zawierająca oba dodatki. Jej cena to 40 dolarów. Ważnym jest jednak fakt, że wydanie płytowe nie będzie oczywiście wymagało GTA IV do gry, przeciwnie do dodatków.No i git :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 27 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2009 Tak wogóle to The Ballad of Gay Tony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 1 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2009 Mamy trailer do The Ballad of Gay Tony a tutaj cisza? :rolleyes: Zapowiada się baaardzo smakowicie - nowe bronie m.in. P90:D nowe samochody, nowy helikopter i na koniec spadochron !! http://www.rockstargames.com/videos/#/video:121/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 3 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Września 2009 Wygląda na to że będzie trochę więcej urozmaiconej, filmowej akcji, co może być spoko. W San Andreas tego typu misje mi bardzo pasowały. Spadochron, jeśli wogóle będzie dostępny poza misjami, nie będzie aż taką frajdą jak w SA, gdyż helikopter wznosi się na raczej dość niską wysokosć. No ale mimo wszystko byłby to fajny dodatek. Mam nadzieję że zrobienie 100% zajmie ponad 15 h, tak jak TLaD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 http://polygamia.pl/Polygamia/1,95338,7016...f_Gay_Tony.html Mamy nowe samochody?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Już w pierwszym trailerze pojawił się cywilny mustang :banana: a no i jeszcze coś na kształt maserati? oj będzie ciekawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 nowa c-klasa i cywilny charger, no fajnie fajnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 http://www.rockstargames.com/theballadofga...y/#/screenshots Jak widze te screenshoty to mnie skręca. Konsolowa wersja nawet nie wygląda podobnie, bo wątpię żeby cokolwiek zmienili w retailowych EfLC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 8 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2009 (edytowane) Już TLaD był super, ale nowy dodatek zapowiada się wręcz rewelacyjnie. Powrót hollywoodzkich nierealnych misji a la San Andreas powinien dać multum frajdy, zapewne sporo z nich trzeba będzie powtarzać, a przynajmniej niektóre checkpointy. Jak sprzedaż będzie świetna to może powrócą do tej mniej realistycznej koncepcji GTA. Aż chyba kupię retailową wersję żeby mieć na półce, jako że mam wszystkie GTA począwszy od III (a czwórki mam dwie). Edytowane 8 Października 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2009 http://www.rockstargames.com/news/2009/10/..._gta_race_modes nie moge sie doczekac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 gameplay! http://www.youtube.com/watch?v=ughvBxEkuPY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) Czy tylko mnie się wydaje że grafika jest nie-konsolowa? Bo wszystko jakieś takie ostre, a do tego odległe mosty i budynki nie są przykryte tym syfnym filtrem pseudo-depth-of-field. Gdyby tak faktycznie było no to miód-malina, chyba że to jakość YouTube nie rozmywa bardziej tego co już jest rozmyte w grze. Edytowane 26 Października 2009 przez Harry Lloyd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=7Le13fQPH24 http://www.youtube.com/watch?v=qRHrsWP-Xcs http://www.youtube.com/watch?v=XXPzczsNfYo Edytowane 26 Października 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2009 nie oglądam. Poczekam do czwartku to sam obadam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Complete the Trinity. Oni chyba od razu wiedzieli co zrobią w dodatkach, bo wątpię żeby to był przypadek. :) Sporo ludzi już ma EfLC. Ponoć jak nie mamy zainstalowanego GTA IV to są tylko stacje radiowe z DLC. Wg mnie dziwne, wątpie żeby było mało miejscu na płycie. W EfLC będzie też ekskluzywnie Vice City FM z bardzo duża ilością utworów, i oczywiście Fernando. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2009 Gameplay Montage omg, jaka muza, ten filmik trzeba zobaczyc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 (edytowane) 2:30h / 19.20% gry za mna i musze powiedziec, ze ten dodatek zamiata podstawke bez dwoch zdan. Misje sa zrobione z takim rozmachem i jajem, ze tego nie da sie opisac. Swietny klimat, swietna muzyka, glowny bohater jest lepszy od Nico, postacie drugoplanowe zajebiste, kazda jest na swoj sposob zwariowana, a najlepsze jest to, ze najwieksza rozpierducha dopiero przede mna! Absolutny must have! :) Edytowane 29 Października 2009 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Mam taka sprawe, kucyka juz o to pytalem, ale chetnie poznam opinie innych. Jako, ze w GTA4 jeszcze nie gralem (nie smiac sie, myslalem, ze ta gra zajmuje duzo wiecej czasu, a ze nie lubie zaczynac gier i nie konczyc to nie mialem okazji) to nadarza sie okazja nadrobic zaleglosci. Planowalem zakupic podstawke, ale teraz widze, ze episozdy w wersji pudelkowej sa za 135 zeta. I pytanie brzmi: lepiej wziac podstawke czy epizody? Jakie argumenty przemawiaja za tym i za tym? Poza tym czy w epizodach jest duzo nawiazan do podstawki? Nie chcialbym sobie psuc zabawy przez to, ze nie znajac pewnych faktow, bede musial sie rzeczy domyslac albo w ogole nie bede wiedziec o co kaman. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Najlepiej wziąć to i to ;) Podstawka to teraz kwestia 70 zeta, więc IMHO warto. A dodatki... pytanie czy zależy Ci na pudełku bo oba można mieć za 3200 punktów, czyli jakieś 110 zeta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 A dodatki... pytanie czy zależy Ci na pudełku bo oba można mieć za 3200 punktów, czyli jakieś 110 zeta.Tyle, że DLC potem nie odsprzedasz, a płytkę jak najbardziej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 To się sprzeda razem z konsolą :D A tak na serio to nie brałem tego pod uwagę, bo nie odsprzedaję nigdy gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Wole pudelko z prostej przyczyny: net via Play. Wiec dodatkowe fury do FM3 sobie zassam, ale dwoch dodatkow do GTA4 to juz ni chu chu. Ale tak jak wspomniales, chyba wezme oba. Poczytalem, ze jest i w jednym i drugim dodatku sporo powiazan z podstawka wiec glupio byloby nie zagrac. Zreszta nawet nie wiedzialem, ze GTA4 juz jest po 89 zeta nowka. Przejade sie do Mad Games to moze mi wymienia z jakas doplata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Harry Lloyd Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Cenega sie spisała jak zawsze, gry nigdzie nie ma i nikt nie wie kiedy będzie bo nie mają informacji od dystrybutora. Tak więc bojkotu polskich wydawnictw ciąg dalszy, zamawiam z UK. A DLC czy retail to wybór indywidualny, dla mnie oczywiście retail, mam każde GTA na półce (IV x 2), więc trzeba i to. Swoją drogą Rockstar sprytnie to wymyślił że EfLC zapowiedzieli kilka miesięcy po premierze TLaD. Inaczej sprzedaż dodatku była by dużo dużo mniejsza, a tak zarobią jeszcze więcej na takich jak choćby ja, bo mam TLaD a teraz kupię EfLC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 Kobitka z działu gier w Media Markt Łódź przekazała mi informacje że dodatek wyląduję na półkach po weekendzie. Jeśli o mnie chodzi to to jakaś gruba porażka by z takim poślizgiem wydawać grę względem premiery światowej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maSTHa212 Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 to to jakaś gruba porażka by z takim poślizgiem wydawać grę względem premiery światowej...Jakby robilo ci to jakas roznice :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...