Przemol^N Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Bardzo slabo to wyglada. Tragedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 Bo to pewnie na konsolach tak slabo wyglada :lol2: Nvm, mnie az tak grafa nie razi - oby grywalnosc byla jak to zwykle w przypadku GTA - wyborna. No i niech wyjdzie na PC :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 grafika całkiem fajna na pewno lepsza znacząco od poprzednich częsci ale jak wiadomo nie o to chodzi w gta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) grafika całkiem fajna na pewno lepsza znacząco od poprzednich częsciwow, to my inne trailery chyba widzielismy. Dla mnie to wyglada jakby od gta3 tylk otekstury zmieniali. I sie nie zdziwie jak beda framedropy na klocku :] . Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihalo Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 oby tylko poprawili fizykę samochodów a grafika w sumie niewazna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 (edytowane) wow, to my inne trailery chyba widzielismy. Dla mnie to wyglada jakby od gta3 tylk otekstury zmieniali. I sie nie zdziwie jak beda framedropy na klocku :] .ale ja nie wiem czego Ty sie spodziewałeś :). Juz od pierwszego trailera bylo wiadomo, ze tak to bedzie wyglądać. Dla mnie nie było niespodzianki, tak to sobie np. wyobrażałem i sądze, ze ta częśc bedzie miala najlepszą grafe z pośród wszystkich GTA (tych 3d ;p) Edytowane 6 Grudnia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 No wiesz trudno zeby miala gorsza :> Mnie cieszy fakt ze samochody wygladaja juz lepiej, w sensie stylistyki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPKorn3324 Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 wow, to my inne trailery chyba widzielismy. Dla mnie to wyglada jakby od gta3 tylk otekstury zmieniali. I sie nie zdziwie jak beda framedropy na klocku :] . rzeczywiście ja chyba widziałem inny trailer gdzie choćby postaci zbudowane są z 10x większej liczby polygonów ale co tam rockstart robi specjalnie dla mnie osobne trailery ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 nie wyglada kosmicznie, ale jest przyzwoicie, ale jak wiadomo nie o to tu chodzi, gierka ma miec fun i tyle jin* odpal sobie san andres i zobacz jak wygladaja postacie, jak ostatnio to wlaczylem to sie przerazilem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 rzeczywiście ja chyba widziałem inny trailer gdzie choćby postaci zbudowane są z 10x większej liczby polygonów ale co tam rockstart robi specjalnie dla mnie osobne trailery ;p Pewnie tamte ładniej wyglądające były z wersji na PC o której póki co przed sprzedażą tysięcy egzemplarzy gry się nie mówi... teoria spiskowa xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 6 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2007 sciagnalem sobie wersje w 720p i powiem, ze gierka da rade [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Co z Wami? Nie narzekajcie na grafikę, gry typu sandbox z reguły nie wyglądają zniewalająco (może poza Crysis, ale to high-end-PC-only). Gameplay się liczy i ta gra z pewnością go dostarczy. Który GTA od R* był słaby? ;) BTW zanosi się na genialny voice acting. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Widac niektorzy bujaja w oblokach , nie zauwazaja znacznie bardziej zlozonych modeli ( zaokraglen itp ) przy olbrzymich mapach nie ma szans na bardziej zlozone obiekty/modele i znacznie bardziej szczegolowe textury , choc mogli by dodac taka opcje np UltraHigh dla przyszlych kart z 1GB GDR4 na pokladzie . Ta grafika moze pozostac taka jak na Trailerze , byle tylko dodali jeszcze wiecej swobody explorowania leveli/budynkow zakamarkow do tego konkretna bardziej rozbudowana niz w poprzednich czesciach czesc fabularna To wtedy bedzie hit na 100% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Poczytałem komentarze czekając na ściągnięcie się trailera i myślałem , że kupa będzie z nowego GTA. Na szczęście większość z was nie ma racji i grafa jest w jak najbardziej dobra, a cały trailer ogólnie jest bardzo dobry. Zrobił mi smaka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 sciagnalem sobie wersje w 720p i powiem, ze gierka da rade [;a x360 nie da ;s (trailer prezentuje zaj*****y framerate) ale i tak wróżę ogromny sukcezzz tej grze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Wygląda to spoko tylko mam nadzieję że w fullu nie będzie tych dropów bo filmik wygląda jakby był w 15FPS'ach...Szczególnie na filmikach to widać. Może taki dziwny sposób nagrania trailera ale ja już się boję. Nara. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) a x360 nie da ;s (trailer prezentuje zaj*****y framerate) ale i tak wróżę ogromny sukcezzz tej grzeo to sie nie martw ;) jak x360 nie da rady, to co da rade? ps3? :razz: a moze pc w 2009 :> jest czas, dopracuja jeszcze ta kwestie, ogolnie trailer zrobil na mnie duze wrazenie, ogladalem juz z 5 razy, fajna muzyczka, bedzie rusko, wiec klimaty jak najbardziej zblizone do IVRP B-) ps kiedy kupujesz klocka :P Edytowane 7 Grudnia 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 To jakaś wczesna wersja, poza tym, przecież to nie jest filmik z gameplaya, tylko same cutscenki. Poczekamy i zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 o to sie nie martw ;) jak x360 nie da rady, to co da rade? ps3? :razz: a moze pc w 2009 :> jest czas, dopracuja jeszcze ta kwestie, ogolnie trailer zrobil na mnie duze wrazenie, ogladalem juz z 5 razy, fajna muzyczka, bedzie rusko, wiec klimaty jak najbardziej zblizone do IVRP B-) ps kiedy kupujesz klocka :P A ja nadal mam w pamięci GTA SA które na Xie momentami tak cieło, że grać się nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) delete Edytowane 27 Grudnia 2013 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) Nowe cieplutkie screeny. :) Nice, how much? :D GTA4 to bedzie obowiazkowy zakup na mojego xboxa ;P (tylko szkoda, ze gra bedzie z poczatku z 260zl kosztowala :P ) @down: kasa jest jeszcze jakas z 18stki ale na dlugo jej nie starczy :D Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Tompior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) To juz zacznij kase odkladac :) Ja nie watpie, ze kupie w dniu premiery. Mam nadzieje, ze grą w PL nie zaopiekuje sie cenega bo nie mam zamiaru latać za nią 3 tygodnie i wysluchiwać "ze przełożono premiere po raz 2" jak w przypadku assassina. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Heh, pierwszy raz mi się podoba takie lekkie rozmazanie na screenach. Niech sobie jakoś radzą z aliasingiem ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Szkoda tylko, że tak olewczo podchodzą do wersji PC. Pewnie znów będą setki modów do wersji PC ale co tam rockstar ma w [gluteus maximus] społeczność i nie wyda jakiegoś edytora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 A kogo to obchodzi? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grippem Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 (edytowane) A kogo to obchodzi? ;] Tysiące ludzi robiących mody do wersji PC? Konsolowców raczej nie bo na konsolach słowo "mod" jest mało znane. Edytowane 7 Grudnia 2007 przez Grippem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Więc po co tu piszesz posty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tompior Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Tysiące ludzi robiących mody do wersji PC? Konsolowców raczej nie bo na konsolach słowo "mod" jest mało znane. Jedne gry sa dedykowane konsola, inne PCta ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 3 nowe screeny: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 Już się nie mogę doczekać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...