costi Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 W Empiku 239 normalnie chyba, 229 na stronie. @Devil - sorry, mialem wtorek na mysli. Pomerdaly mi sie daty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alCatraz Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Poiuy, jest to gameplay gości z gametrailers nagrany podczas zbierania materiału do recenzji wideo. W recenzji jest jasno powiedziane że grali na X0. Narazie 99.1% na gamerankings ;) szykuje się mocny kandydat na grę roku. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez alCatraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Ja mam w doopie te doczytujące się elementy, brzydkie drzewa jakieś inne artefakty, mrugające cienie. Nie wierze, że będe jechał... czymkolwiek i mi na drodze sciana wyrośnie. Takie rzeczy to tylko z polisztrakerow. Co do pierwszej recki XBM z uk, która rozpoczeła ten festiwal 10/10 byłem nieco niepewnie nastawiony (pierwsza recka, hype, gościu się podjarał, ze ma grę i dal 10...). Teraz przeglądając gameranking nie mam po prostu żadnych wątpliwości. Ta gra jest wielka, nie grałem w nią, a już tak twierdze. Narzekanie na 1-sekundową doczytkę kubła na śmieci czy komina na dachu to szukanie dziury w całym. Ja prawdopodobnie zagram w środę, trzeba będzie we wtorek odciąć się od świata. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez Plusk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) Czekam na PC announcement.who cares? ps. jak sie robi spoiler na nowym silniku? spoiler dzisiaj podczas wykonywania misji porwania dziewczyny, jak mi laska zlapala za kierownice i przywalilem autem w sciane to mi odjelo mowe :) Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poiuy Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 who cares? ps. jak sie robi spoiler na nowym silniku? spoiler dzisiaj podczas wykonywania misji porwania dziewczyny, jak mi laska zlapala za kierownice i przywalilem autem w sciane to mi odjelo mowe :) nawet na forach konsolowych ludzie czekaja na wersje na PC to jakim cudem na forum PC ma nikt nie czekać? sam z checia bym kupil ta gre jeszcze raz tyle ze na PC bo mam xboxa core i chyba modow tak jak na starym xboxie nie bedzie sie dalo wgrywac grasz na piracie i jeszcze sie tym chwalisz ; / za takie cos powinny bany byc @Plusk po ocenach 10/10 spodziewalem sie ze gra bedzie chodzic lepiej a tu okazuje sie ze w recenzjach o bugach nikt nie pisze ale i tak zamowilbym preordera @alCatraz sorry niewidzialem :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 (edytowane) 4 min gameplay: 2982377[/snapback] who cares? np ja i jeszcze tona innych osób ? klika fajnych gamepley movie ;] (dla tych co nie widzeli) http://www.gamespot.com/xbox360/action/gra...;om_clk=topslot fajnie niko zakręca, fajnie niko biega ;], sabre sie buja ale fizyka i tak wygląda bardzo dobrze jak na gta ;]. Szkoda tylko ze miejscami przeciętny frame rate. Edytowane 27 Kwietnia 2008 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Snesiak Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Radzę uwazać na przecenione wersje na allegro, moga to być wersje australijskie, ponoć dosyć mocno ocenzurowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 yuuCom - na gametrailers pod okienkiem z filmem masz przycisk Dwonload, mozna sciagnac wersje Quicktime albo WMV ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Patrząc na framerate na gametrailers zastanawiam się czy to samo będzie na ps3..... Liczę na to, że jednak nie. kucyk i bany , proszę Cię hehe..... mimo, że zamówiłem na ps3 to wolałbym grac w to na pc... Tylko czekać nie wiadomo ile tez sie nie usmiecha. Kucyk mów za siebie, bo myślę, że multum ludzi z tego forum czeka..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 I ile jeszcze osob napisze, ze czeka na wersje PC? Dzizas krajst, chcecie o wersji PC pogdybac, to zalozcie sobie topic w dziale PC. Uprzejmie ostrzegam, ze kazdy koeljny post traktujacy o wersji PC bedzie nagradzany 3-dniowym ZPP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 yuuCom - na gametrailers pod okienkiem z filmem masz przycisk Dwonload, mozna sciagnac wersje Quicktime albo WMV ;)Omg nie zauważyłem ze można przestawić na wmv albo flash :). Filmik fajny. Może freme dropów nie ma ale sam frame rate sie utrzymuje na srednim poziomie a pod koniec już jest bardzo średni :). Rzeczywiście miasto puste jak sie ma wiecej niż 2 gwiazdki ale to chyba logiczne skoro robią blokady. A tak btw w jakieś video recenzji dużo akcji było w środku budynków i to fajnie wyglądało - wreszcie wnętrza są bardziej dopracowane tylko czy jest ich wiecej niż w sa/vc ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snaker Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 link Jedna z pierwszych polskich recenzji GTA4. 95% , więc nie jest źle ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Patrząc na framerate na gametrailers zastanawiam się czy to samo będzie na ps3..... Liczę na to, że jednak nie. kucyk i bany , proszę Cię hehe..... mimo, że zamówiłem na ps3 to wolałbym grac w to na pc... Tylko czekać nie wiadomo ile tez sie nie usmiecha. Kucyk mów za siebie, bo myślę, że multum ludzi z tego forum czeka..... w topicu "Gry" jest temat o GTA4(pc) ,mozesz tam spokojnie pisac o swojej potrzebie grania w GTA4 na PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiMa Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Byłem dzisiaj w MM w Białymstoku i gość powiedział, że preorderów nie sprzedają. Jutro podobno będzie dużo i dla każdego wystarczy. W jakiej cenie będą sprzedawać jutro nie wiadomo <_< . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) W bydgoskim oddziale MM preordery są realizowane tel. i jeśli chodzi o ten wariant to cena wynosi 199zł, czyli 30zł taniej niż przy opcji normalnego wejścia z ulicy. Są jakieś wieści z Satrurn-a, jak to u nich wygląda? Na Allegro już mają... szczęściarze! ;-) Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Boxster, powiedz mi jak dokładnie wygląda taki pre order przez tel? Dzwonie do najbliższe mi znanego Media Markt i składam zamówienie na GTA, a jutro mogę spokojnie iść i zapłacić te 199zł? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 porownanie ps3 vs x360 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/209601.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukk_ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Boxster, powiedz mi jak dokładnie wygląda taki pre order przez tel? Dzwonie do najbliższe mi znanego Media Markt i składam zamówienie na GTA, a jutro mogę spokojnie iść i zapłacić te 199zł? Ehhhhh przeciez pisałem 1 stronę temu, że byłem w MM, zamówiłem preordera, jutro będzie i nic nie zapłaciłem. Dopiero przy odbiorze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) @poca Podajesz swoje dane + tel. i gościu jutro do Ciebie oddzwania, że giera wskoczyła na półkę i jest gotowa od odbioru w cenie 199 zł. Zero jakiejś wpłaty i osobistego potwierdzenia zamówienia. Edit: ----- W MM kurier spodziewany jest na godz. 9:00 i na 90% w tej paczce będzie GTA. W najgorszym wypadku gra będzie dostępna po godz. 15:00, przy drugiej i ostatniej dostawie w ciągu dnia - mają potwierdzenie załadunku towaru w centrali (GTA jest na liście przewozowej) - info. od pracownika MM. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) w gdańskim MM gościu powiedział mi, że nie ma żadnych preorderów i żebym poszedł do empiku - bo tam widział :) za to w Electrowordzie dowiedziałem się, że gra będzie sprzedawana po 199 zł. najsmutniejsze jest to, że w żadnym z trzech wymienionych wyżej sklepów, gry jeszcze nie ma na magazynie, więc jeśli w ogóle dojdzie jutro, będzie w sprzedaży dopiero wieczorem. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez yamaykee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 porownanie ps3 vs x360 http://www.gametrailers.com/player/usermovies/209601.html baaardzo rowno, no i dobrze tak z ciekawosci spytam - czy na ps3 jest cos na wzor headseta z x360 do gry multi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) baaardzo rowno, no i dobrze tak z ciekawosci spytam - czy na ps3 jest cos na wzor headseta z x360 do gry multi? ale material wybrali gooowniany to raz ,a dwa te 2 splaszczone mini obrazy mialy pokazac roznice?,smiechu warte moim zdaniem to samo,z pewna roznica,na moscie,bo w wersji x360 widac jak gdyby lekka mgle(inna pogoda) a w ps3 jest slonecznie-wiec ten kto wybieral material jak widac nie przejmowal sie " szczegolami " Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez dragonlore Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) Lepiej wygląda na PS3. Na X360 jest widoczna spora mgła. Tylko że to jak napisał kolega wyżej może być różna pogoda w obu wersjach. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez RBEJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 @poca Podajesz swoje dane + tel. i gościu jutro do Ciebie oddzwania, że giera wskoczyła na półkę i jest gotowa od odbioru w cenie 199 zł. Zero jakiejś wpłaty i osobistego potwierdzenia zamówienia. Zadzwoniłem. Faceta na pierwsze 5 sekund zatkało. Potem powiedział że nie można złożyć takiego zamówienia bo nie jest nawet pewien czy jutro gra dojdzie (ha!) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 (edytowane) @poca Jakiś dziwny u Ciebie ten MM... ;-) Ja generalnie dzwoniłem dowiedzieć się, czy czasami już nie mają gry wystawionej, a gościu sam mi się wychylił z propozycją preorder-u. P.S. W MM mają potwierdzenie wysyłki GTAIV (lista przesyłowa), więc raczej lipy nie będzie. Edytowane 28 Kwietnia 2008 przez Boxster Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Nie zdziwiłbym się gdyby jutro co poniektóre MM nie miały GTA. Po saturnach też nie spodziewajcie się cudów bo to ta sama banda co MM. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Juto wielki dzień :D Ja teraz czekam na kuriera z moim X360 i lecę po GTA. Cena 199zł jest rozsądna porównując do Assasina i innych co na początku stały po 250zł+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Ile jeszcze razy usłyszymy o tym, że czekasz na konsolę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Lepiej wygląda na PS3. Na X360 jest widoczna spora mgła. Tylko że to jak napisał kolega wyżej może być różna pogoda w obu wersjach.o boze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Piękne review na gametrailers.com - http://www.gametrailers.com/player/33327.html :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...