Soundwave Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 cosik drogie macie te MM ja dzis zassałem w katowickim za 163zł no i zmiotło mnie z powierzchni na kilkansaście h :D Ale na jaką platformę kupiłeś tę grę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iwo_kupa Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 w łodzi identycznie bylo cena 249... btw w wersjach 3xA (wersja UK) dodawany jest 1 miesiac XBOX GOLD ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Kuźwa, co MM to inny obyczaj... W dzień premiery w olsztyńskim MM kosztowała 219 zł. No to ucieszony pognałem wczoraj do MM (myślę sobie-będzie taniej) i co widzę? Cenę 249 zł...W stolycy to samo... Ale co sie dziwic, wiadomo, ze nie beda doplacac do interesu przy tak chodliwym towarze. No ja właśnie kupiłem GTA IV na "wyprzedaży" w MM i dokładnie 200 zł zapłaciłem (czyli tyle ile powinno icon_razz.gif).Dokladnie powinienes zaplacic 204zl z jakimis groszami ;) Co do Fruit - boskie, wlasnie taki humor w tej serii lubie :) Swoja droga, reklamy w instrukcji tez sa fajne - szczegolnie ta baru z hamburgerami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koparka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Podobno R* już niedługo poprawi te wszystkie problemy: http://www.idg.pl/news/150020.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Z instrukcji to wymiata reklama piwa Pisswasser ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Ale na jaką platformę kupiłeś tę grę? na ps3 rzecz jasna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yanek1987 Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) (...) Ciekawe co bym dostał od Plejboja X gdybym zabił Dwayna... » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - . Kasę, jak dobrze pamiętam 25 000. Pozatym spory kawałek dalej w grze, na ulicy spotkałem dziewczynę śp. Dwayna, proszącą mnie o "pogadanie" z jej nowym chłopakiem który ją bije. Edytowane 3 Maja 2008 przez yanek1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 (edytowane) na ps3 rzecz jasna :wink: Widze że myślisz pozytywnie :P » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Jeśli chodzi o gre to już Vlad dostał kulke w łepek, akcja sie rozwija i jest zajefajnie. Gra świetna. Bez dwóch zdań. Puki co nie stwierdziłem jakiś niedogodności. Spoiler nie jest na forum tylko dla ozdoby... a tak przy okazji: "kulke" sie troche inaczej pisze ;) costi Edit. Spoiler! Przecież to prawie sam początek gry :P Sry... Edytowane 4 Maja 2008 przez Soundwave Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 do cholery jasnej, czy wiecie co to jest spojler?! wielkie dzięki, wchodze na forum by czytac kto i kiedy ginie... niedługo całą fabułę poznam bez zagrania :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bania Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 A ja w zasadzie wolałbym nie czytać tego narzekania ;) Btw. motacie coś na live? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 no i jak - porownywal ktos plynnosc gry na iso i na oryginalce? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 no i jak - porownywal ktos plynnosc gry na iso i na oryginalce? :wink: Aha- na Elite Falcon z benq gra naturalnie dziala bezblednie, zadnych niespodziewanych doczytek- tyle w temacie full legal vs. .iso Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasztecik Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Na starym samsungu ms28 gra z .iso lata też bez problemu, na płycie za 3,5zł. Tyle w temacie full legal vs .iso? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Widze że myślisz pozytywnie :P » Naciśnij aby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler « - "" Jeśli chodzi o gre to już Vlad dostał kulke w łepek, akcja sie rozwija i jest zajefajnie. Gra świetna. Bez dwóch zdań. Puki co nie stwierdziłem jakiś niedogodności. Spoiler nie jest na forum tylko dla ozdoby... a tak przy okazji: "kulke" sie troche inaczej pisze ;) costi Edit. Spoiler! Przecież to prawie sam początek gry :P Sry... @costi- "łepek" i "puki" też się troszkę inaczej pisze ;) A co do kolegi z płytą za 3,5 PLN- moja wypowiedź dotyczyła napędu benq, na którym kradzione wersje GTA IV podobno lubią mieć problemy, więc pisanie o napędzie szajsunga jest bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Oj, cicho, w pracy bylem :P Co do samej gry - miodzio :) Mam tylko zastrzezenie do jazdy samochodem - IMHO samochody reaguja nie kierownice jak woz z weglem, mam ciezkie problemy z mieszczeniem sie w zakretach, mimo cisniecia galki na maksa. Do tego kierowcy w LC sa cholernie niecierpliwi - stoi czlowiek na swiatlach jako np. trzeci, swiatlo sie zmienia i zanim zdazy sie ruszyc, to juz sie biora za omijanie. Ten aspekt AI mogliby poprawic, bo wyglada to strasznie nieklimatycznie. Mogliby tez dopisac do AI zasady ruchu drogowego (np. skrecajacy w lewo na skrzyzowaniu musza przepuscic jadacyh prosto itp.) ale to juz tylko moje pobozne zyczenia ;) EDIT: poza tym panowie chyba przeginacie z tym pisaniem o plytach za 3zl... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HattoriH Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 @costi- "łepek" i "puki" też się troszkę inaczej pisze ;) A co do kolegi z płytą za 3,5 PLN- moja wypowiedź dotyczyła napędu benq, na którym kradzione wersje GTA IV podobno lubią mieć problemy, więc pisanie o napędzie szajsunga jest bez sensu. Dziwne, że ktoś porawia kogoś i do tego źle. Forma łepek też jest dopuszczalna. Wytworzyła się pod wpływem języka potocznego. ech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 I skąd w końcu kupowaliście? 250 w sklepie a na allegro ledwie 190, nie lepiej? (jeszcze jestem noob jeżeli chodzi o xboxa więc proszę bez pojazdów :D) http://www.allegro.pl/item355498403_grand_...owa_menago.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 (edytowane) Ameryki nie odkryłeś z tą ceną na allegro- jednak większość z osób z tego tematu chciało zagrać w dniu premiery i nikt nie patrzył na allegro. Ja kupiłem w sklepie z najlepszym dojazdem i największym parkingiem, a że był to empik w jednej z krakowskich galerii to zapłaciłem 250PLN. Aukcja na allegro wygląda na w pełni bezpieczną, więc kupuj śmiało. Hattorih- a teraz zbierz się w sobie i napisz coś na temat. Dasz radę? Oficjalne wskazówki dla posiadaczy ps3 i GTA IV http://polygamia.pl/12-krokow-do-szczescia...na-ps3#comments Edytowane 4 Maja 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Niewiedziałem że GTA 4 można przejść w niecałe 18 minut.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gMolimo Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Ja za to, że mam konsolę z US i muszę jeszcze czekać to mam taniej bo za 65$ :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Niewiedziałem że GTA 4 można przejść w niecałe 18 minut....A niby skąd się o tym dowiedziałeś?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Niewiedziałem że GTA 4 można przejść w niecałe 18 minut....Myślę że to niemożliwe - nawet jeśli przyjmiemy że w grze jest np. 18 misji to musiałbyś każdą z nich wykonać w 60 sek. (same dojazdy będą trwały w najwspanialszym wypadku kilka razy tyle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RBEJ Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,38607;core.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 http://gry.wp.pl/filtr;0,0;x;nowinki,10,38607;core.html versus0eito Dodany: 03.05.2008 o 12:39 lol ludzie poszukajcie troche. Koleś dorwał gre przed premierą i 17 minut po tym jak włączyli ta stronke z licznikiem koles konczyl gta 4 na 100% w rzeczywistosci mial na liczniku ponad 45 godzin... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 ratunek dla ps3? Co prawda, słaba, ale… Kłopoty z wersją na PS3 są już znane, także użytkownikom naszego forum. Okazuje się jednak, iż można “coś” poradzić na te problemy. Jeżeli gra zawiesza Wam się w trakcie ładowania gry, wystarczy wcześniej wylogować się z PSN lub wyłączyć internet, w 100% pomaga. Tak, a co w takim razie z grą on-line? Będziecie musieli poczekać na patch. R* zarzeka się, iż już w przyszłym tygodniu zostanie opublikowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 (edytowane) moze mi ktos podpowiedziec jak odblokowac mozliwosc kupowania broni od znajomych? widzialem u ludzi ktorzy sa dopiero na poczatku fabuly achieva za to, a ja dalej nie mam :/ Edytowane 6 Maja 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0lid Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 chodz na billard/lotki/kregle/wódke ze znajomymi i w im lepsze masz stosunki tym wiecej możliwości sie odblokowuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Limak122 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Jakie np. możliwości ? Ja akurat w ten element gry wbijam i nie zawracam sobie głowy wychodzeniem ze znajomymi na miasto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 (edytowane) Tygodniowe wyniki sprzedaży GTA IV Łatka do GTA IV gotowa Edytowane 7 Maja 2008 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Tygodniowe wyniki sprzedaży GTA IV Tiaa, ci biedni developerzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...