Bartolomius Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Mnie tam jest wszystko jedno na jakim silniku będzie działać GTA4, najważniejsze żeby nie spaprali modelu jazdy i gracz miał jeszcze więcej swobody (tuning, rozwój postaci). Zmieniające się pory roku też byłyby miłe. I niech wreszcie samochody przestaną pojawiać się znikąd... Co tam, i tak na 100% kupię czwórkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 dla mnie to ta gra może wrócić do widoku z góry który był IMO najlepszy... ehh... ale to tylko marzenia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 ? Ja myslalem ze gry powinny sie rozwijac, a nie uwsteczniac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 Dla mnie grafa to mogła by być ta z SA, byle gra trzymała klimat i wprowadzili kilka poprawek+ciekawa fabuła :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 dlaczego uwsteczniać? Niech sobie ma wszystkie wodotryski itp. ale żeby był widok z góry w którym można komfortowo grać tak jak w np. gta2 ;) Dla mnie było frajdą rozjeżdżać ludzi mknąc między budynkami i wąskimi uliczkami oglądając całą akcje z góry [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2007 W GTA3 bodajze dalo sie taki widok ustawic :) Jak dla mnie, to najbardziej irytujacy widok kamery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek911 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 a propo wodotryskow i gta2, to mam nadzieje, ze pojawi sie np: taki garaż, gdzie będzie można uzbroić nasze 4 kółka w karabiny, olej i miny jak w gta2 , nic nie dawało takiej frajdy jak "wylanie" oleju tuż przed maską goniącego nas radiowozu :D ,który zaraz potem rozjeżdżał ze 4 osoby :D ,albo różne znajdźki w postaci np: elektrycznych palców, czy karty wyjścia z więzienia... i jeszcze wiele innych... Podsumowując: jak dla mnie to gta2+nowoczesna grafika+ciekawa fabuła = GTA4 (a przynajmniej powinno sie =) pzd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 no i fajna możliwość widoku z góry :D dla mnie ta gra by zahaczała o cudo [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demon92 Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 a propo wodotryskow i gta2, to mam nadzieje, ze pojawi sie np: taki garaż, gdzie będzie można uzbroić nasze 4 kółka w karabiny, olej i miny jak w gta2 , nic nie dawało takiej frajdy jak "wylanie" oleju tuż przed maską goniącego nas radiowozu ,który zaraz potem rozjeżdżał ze 4 osoby ,albo różne znajdźki w postaci np: elektrycznych palców, czy karty wyjścia z więzienia... i jeszcze wiele innych... O tak to było piękne z tym olejem też bym tak chciał w 4. no i fajna możliwość widoku z góry dla mnie ta gra by zahaczała o cudo [; Osobiście nie chciał bym tylko tego widoku, ale mogli by zrobić żeby dało się tak zmienić, w końcu jak w 3 tak zrobili to czego w 4 nie mogoł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 dlaczego uwsteczniać? Niech sobie ma wszystkie wodotryski itp. ale żeby był widok z góry To by było dopiero uwstecznianie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 (edytowane) ale za przeproszeniem pierdzicie, ja bym chciał zielony śnieg, ja czerwoną trawę, a ja bym chciał widok z łokcia, a ja bym chciał, a bo, a może... wstrzymajmy się do pierwszego trailerka, oby rozwiązał kilka zagadek, bo coś czuję, że pokaże jedno wielkie nic [; Edytowane 5 Marca 2007 przez kucyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 ale za przeproszeniem pierdzicie, ja bym chciał zielony śnieg, ja czerwoną trawę, a ja bym chciał widok z łokcia, a ja bym chciał, a bo, a może... wstrzymajmy się do pierwszego trailerka, oby rozwiązał kilka zagadek, bo coś czuję, że pokaże jedno wielkie nic [; Mam nadzieje, że Rockstar nie chce naśladować panów z EA i ich serii NFS :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 po prostu dla mnie widok z góry sie zawsze będzie kojarzył z GTA i fajnie by było jakby można było swobodnie i równie fajnie jak w pierwszych częściach grać z widokiem z góry (to co było w trójce to było zwykłe nieporozumienie [; ) No ale ok, to tylko moje małe marzenie... xD interesował się ktoś kiedy dokładniej mają wypuścić screeny/filmiki z gry itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Drunk_ZoZol Bez urazy , ale Ty się chyba zawiesiłeś na tym widoku z góry :) To było dobre właśnie w czasach GTA :) Dziś już mamy rok 2007 , od 2 lat miała być nowa filmowa grafika w grach a widziałeś jakiś film z widokiem z góry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janio Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 A wy wielce wrażliwi :lol: Niech sobie jest ten widok z góry, z kąta, spod spodu nawet. Kto będzie chciał to sobie włączy odpowiedni tryb kamery i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2007 Ja bym chcial aby przeniesiono akcje gry z powrotem do brudnego, smierdzacego i zanieczyszczonego spalinami miasta. Cos jak GTA3, tyle ze nowa fabula, lepsza grafika etc ;]. "Trójka" najbardziej mi do gustu przypadla i nie obrazilbym sie jakby wrocono do tamtych klimatow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 (edytowane) trailer będzie za 8 dni, wtedy będziemy coś wiedzieli... http://www.rockstargames.com/IV/ Edytowane 21 Marca 2007 przez kurdefelek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom Ha Opublikowano 20 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2007 Jeszcze 9 dzionków do trailera ..... niestety :( Ciekawość Mnie już zżarła ;D Pozdrawiam !!!! ---- F51 .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Obstawiam, że niczym nas nie zaskoczą [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Caleb Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Obstawiam, że niczym nas nie zaskoczą [;Mnie tam wystarczy w sumie to samo, ale wiecej i lepiej :D A czego się spodziewasz? Bullet Time? Deskorolki? :wink: Edytowane 21 Marca 2007 przez -Caleb- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apo5 Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 (edytowane) Grafiki godnej 7600 wzwyz :> ? (czyt. grafika jak w TDU, gameplay jak w gta). Moze inaczej, bo brzmi to jak dyskryminacja graczy ze słabszym sprzętem. Wymagam dobrej oprawy graficznej w miare realistycznej fizyki kierowania pojazdem itd. Mysle ze pod tym wzgledcem nas nie zaskoczą....no bo w innych kwestiach to już w san andreas było baaardzo dużo. (pewnie deskorolka będzie ;) ) Edytowane 21 Marca 2007 przez apo5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Mi brakuje takiej frajdy w rozjezdzaniu ludzi jak w Carmageddonie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomius Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 Pamiętam jak na Carmagu i pierwszym GTA trenowaliśmy z kumplem do egzaminu na prawko :lol: GOURANGA! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 21 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2007 jak dla mnie to nie bedzie rewelki, wiecej bajerów, pewnie poprawia grafe, gra zajmie wiecej GB na dysku i to bedzie tyle, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2007 na youtube.com pojawiły się "trailery" podszywające się pod GTAIV Grand Theft Auto IV - Teaser Trailer http://www.youtube.com/watch?v=gIXTFgyRf5c THIS IS SAINTS ROW NOT GTA!!! a tu kolejne fake'i http://www.youtube.com/watch?v=r7wpI9Dw00Q a ten to zlepek filmów z kilku gier... Hitman .... Saint Row.. Just Cause ... Tiger Woods 2007 !!! .. boks z konsoli... THPS8 http://www.youtube.com/watch?v=c6nKKy-NSLc że też ludziom się chce to robić... idioci ... masa spamu powinni to usunąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.i.P. Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Rzeczywiście marny spam ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mam nadzieje tylko że dzięki temu trailerowi będzie można ocenić lata w jakich będzie akcja gry się rozgrywać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Mam nadzieje tylko że dzięki temu trailerowi będzie można ocenić lata w jakich będzie akcja gry się rozgrywać.watpie, wydaje mi sie, ze zobaczymy jedno wielkie nic :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atom3k Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Pewnie jakieś obrazki 2d z grafiką (rysunki jak na okładce) na potwierdzenie, że coś takiego (GTA IV) robią, ot co. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2007 Jeśli będą rysunki "jak na okładce" to raczej będzie można ocenić mniej wieciej czas/miejsce akcji ;]. Takie wielkie odliczanie do trailera i mieliby nic nie pokazac? Watpie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...