m-c-ool Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam wszystkich !! Mam semprona 2400+ ostatnio go podkręciłem do 2424MHz i miałem box-owe chłodzenie z P4 (2,80GHz) ale ten wentylator tam po takim podkręceniu dostawał 7000 obrotów i szum , chuk taki na cały dom że to szok !! CHciałbym takie dobra ale też zarazem ciche chłodzenie !! żebym mógł proca podkręcic ale żeby też głośne nie było !! i tak w granicach 50-60zł !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Hmm w granicach 50-60 zl proponuje spire whisper rock IV :) lepiej dozbieraj troche i kup sobie pentagrama freezone 100 QVC + Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobrowisko Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Za 60-70 kupisz Freeeeeeeeeeezera 64 i to jest wystarczająco ciche i wydajne.Tylko troszke trzeba z tym pokombinować przy montażu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...