m4tt_pl Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam, otoz mam problem po instalacji sterownikow do nForce'a (5.10 i starsze) kiedy trzeba zresetowac komputer, to resetuje i juz wiecej windows mi sie nie laduje (tzn przy ekranie bootowania poprostu staje i ciagle sie laduje laduje laduje laduje.. i sie nie chce zaladowac). Posiadam WindowsXP SP1, procek AMD Athlon 2800+, plytke ASUSa z nForce2 i karte graficzna Sapphire ATI Radeon 9800 PRO. Dziwne, bo na starszych driverach (dokladnie na 3.13) wszystko dziala OK. Co moge zrobic? Dzieki za pomoc, pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kermit83 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 Może włączyć APIC w BIOSie? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4tt_pl Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 No wiec probowalem - nic nie daje. A jednak zauwazylem ze chce sie zaladowac tylko trwa to mozolnie dlugo. Windows laduje mi sie ok 40 minut! To juz przesada.. nie wiem co robic ,pomocy :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILAN Opublikowano 24 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2005 mam to samo niebieski pasek albo sie zatrzymuje i dalej nie idzie albo cały czas chodzi i system się nie ładuje zmieniałem juz bios sterowniki nforce starsze i nowe 5.10 z ide bez ide i nic nie pomaga dfi infinity . maxtor 120 ata , Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 1.Jest temat o tych sterach. 2. Zainstalowałeś nVidia IDE SW i to jest kłopot. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...