ms-trex Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Po opróżnieniu kosza na każdej partycji te foldery zajmują kilka GB niepotrzebnych śmieci Co to jest za kretyński folder, po co on siedzi na każdej z partycji można to dziadostwo jak usunąć? I jeszcze dodatkowe pytanie mam, skoro przywracanie systemu mam odinstalowane z windowsa to dlaczego foldery System Volume Information które zajmują 0KB nie idzie usunąć?? Edytowane 21 Czerwca 2005 przez ms-trex Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 To jest własnie kosz, ale nie powinien nic zajmowac po usunięciu wszystkiego z kosza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Po opróżnieniu kosza na każdej partycji te foldery zajmują kilka GB niepotrzebnych śmieci Co to jest za kretyński folder, po co on siedzi na każdej z partycji można to dziadostwo jak usunąć? I jeszcze dodatkowe pytanie mam, skoro przywracanie systemu mam odinstalowane z windowsa to dlaczego foldery System Volume Information które zajmują 0KB nie idzie usunąć?? 1507720[/snapback] Total commander ma możliwość podglądu tych folderów. A masz moze jakiś program nortona zainstalowany ? Bo on lubi w ten sposób chrzanić kosz - norton Recycler ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms-trex Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 mam symanteca antywirusa, ale mi chodzi o to czy można jakoś zlikwidować z dysków te foldery RECYCLER, bo po mimo że z kosz jest opróżniony to i tak na dysku te syfiaste foldery zajmują miejsce, i to bezwzględu na to czy mam cos zainstalowane od nortona czy też nie, i co jakiś czas trzeba ręcznie je obczyszczać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Myslenie boli... 1. TYCH FOLDERÓW NIE USUNIESZ BO JEST TO SYSTEMOWY KOSZ, A NAWET JAK USUNIESZ TO ZARAZ SYSTEM JE UTWORZY! 2. System Volume Information NIE USUNIESZ BO NIE MASZ UPRAWNIEŃ. TEN FOLDER TO NIE TYLKO PRZYWRACANIE SYSTEMU! 3. W PRAWIDŁOWO DZIAŁAJĄCYM SYSTEMIE RECYCLERY ZAJMUJĄ ILOŚC MB= TO CO SIEDZI W KOSZU. 4. http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=94332 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalnici Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 ms-trex po co to usuwac skoro po oproznieniu kosza jest on pusty? naprawde przeszkadza cii ten jeden folder?? hehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylus Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 opcje folderów prawdopodobnie masz odznaczone pokaż ukryte pliki i foldery zmień na niepokazuj ukutych plików i folderów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zavader Opublikowano 25 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Jak tak bardzo CI przeszkadza to sobie wylacz zebys go nie widzial i po sprawie... Szczegolnie ze jak napisal SGJ - to sa potrzebne foldery. COs sie tak uparl ;] ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...