jaca2206 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mam problem kupiłem aparat odys slim5l z mozliwością kamery internetowej tak pisało na pudełku ale w instrukcji nie ma jak to zrobić ani nie ma oprogamowania .Może ktoś wie jak to zrobić i jaki program jest potrzebny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toloczek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Mam problem kupiłem aparat odys slim5l z mozliwością kamery internetowej tak pisało na pudełku ale w instrukcji nie ma jak to zrobić ani nie ma oprogamowania .Może ktoś wie jak to zrobić i jaki program jest potrzebny. 1507767[/snapback] należy w ustawieniach przełączyć driver type na mass podlączyć do kabla usb i zainstalować sterownik z płyty aparat musi być włączony , można sprawdzić programem windows movie maker. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLAF_SKARPA Opublikowano 5 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2005 A z canona a95 da sie ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Małkoś Opublikowano 8 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lipca 2005 A z canona a95 da sie ? :) 1531876[/snapback] To może i na a80 by się dało?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Nie szkoda Wam matrycy tak smażyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2005 Matryca matrycą, ale chyba większość aparatów musi zapisać obraz na flashu, zanim można go przesłać - w takim przypadku robienie 10 FPS przez dłuższy czas wykończy kartę pamięci :D. A jak jeszcze migawka jest mechaniczna (a zwykle jest) to też się zmęczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...