IMMek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Mam dwa modemy i dwa łącza z poznańskiego ICPNET'u. Mniejsza czemu mam dwa (kwestia przeprowadzki i przeniesienia łącza, istnienia już jednego łącza w tym mieszkaniu itp.). W każdym razie jestem w stanie podłączyć dwa modemy do komputera poprzez USB. Modemy działają osobno, ale windows chyba nie za bardzo wie jak się zachować kiedy oba modemy pracują razem. Są wtedy dwa połączenia sieciowe i dwa IP. Czy istenieje jakiś program, który mógłby nakazać wybranym aplikacją (np. emule'owi) korzystanie z jednego łącza, a jakimś innym programom z drugiego? Edytowane 21 Czerwca 2005 przez IMMek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Napewno nikt nie ma pomysłu w jaki sposó mogę podzielić te łącza na aplikacje? Ewentualnie połączyć je w jedno? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...