TrueVanDal Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) Postanowiłem stworzyć ten temat ponieważ właśnie pojawiło się demko tej gierki a żadnego topicu o tym tytule nie ma więc.... www.3dgamers.com/games/worms4/downloads/ Jeszcze nie mogę się niczym podzielić (tzn. wrażeniami) bo ściągnięcie tego to hardcore :mur:...serwery pełne ale to niekoniecznie wina "robaczków". Jak ktoś już zagra/zagrał to niech pisze jak wrażenia. A....demo waży 216 MB czyli niewiele jak na dzisiejsze gry. BTW: Jak znam życie to zaraz wpadnie tu ktoś kręcący nosem że grafa coś nie teges....no comments...Jaja rulez :). Pozdro. Edytowane 21 Czerwca 2005 przez TrueVanDal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 lol ani jednego posta poza postem TrueVanDala :blink: jakies kilka dni temu ściągnełem demko i świetnie sie bawie :) grafika - moim zdaniem majstersztyk cos jak z wormsów 3D (widac ulepszona troszke) ale dym z rakiet i wogóle wybuchy takie fajowe - kreskówkowe :D i ma moim kompie gram spoko w 800*600 detali nie znam bo w demku nie ma opcji dostepnych super grywalnosc i w pełnej wersji jest (bedzie ? nie wiem nawet czy ta gra wyszła :lol: ) możliwość stworzenia własnej broni, trybu gry itd. poprostu prawdziwe wormsy WORMSY 3D jakos mi sie nie podobały ale to jest coś ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TrueVanDal Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Nikt się tematem nie zainteresował bo powstał on w czasach demka Battlefield2 i wyjścia GTA SA ;). A tak na serio. Zawsze lubiłem wormsy. Najlepiej się gra z kumplami. Jajcarskie bronie itp. Fajnie że teraz wormy róznią się od siebie. Mają jakieś czapeczki, wąsy a nawet rękawiczki. Rzeczywiście dalej mamy do czynienia z silnikiem Worms3 ale niektóre efekty dostały retuszu (dym wyglada ekstra ;) ). No i pograć mogą ci co mają nie najnowsze kompy a to też się liczy. Mnie martwi że w natłoku tych Hig-Endowych gierek, Hi-Resowej grafy i Eye-Candy efektów nowe Wormsy nie będą już tak dobrze odbierane jak kiedyś. Ale mnie się ta gra podoba. Widać że programiści przemyśleli kilka spraw i teraz dostaniemy naprawdę niezły produkt.. A tak przy okazji to ja też nie wiem czy gra już wyszła czy nie ;). Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 (edytowane) Najświeższe wieści z oficjalnej stronki Worms 4: Mayhem is scheduled for release in July 2005oraz:Due to a number of new opportunities, Team17 are looking to hire in a number of positions. Edytowane 5 Sierpnia 2005 przez Outlander Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 ale w Polsce czy za granica :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A tekst jest po polsku ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 8 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2005 demo MP :) grał ktoś? Bo jakoś nie moge się połączyć, zresztą nie tylko ja do jakiejś gry... zamiast wybrać drużyne wyskakuje mi zegarek i po kilkunastu sekundach wywala z serwa :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 demo MP :) grał ktoś? Bo jakoś nie moge się połączyć, zresztą nie tylko ja do jakiejś gry... zamiast wybrać drużyne wyskakuje mi zegarek i po kilkunastu sekundach wywala z serwa :| 1585121[/snapback] full chyba mial wyjsc na dniach, co do gry to demko jest naprrade fajne... zupelnie rozwiazane sterownaie z worms 3d, bez problemowo w pelni..kamera sie nie zacina, etc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Sierpnia 2005 Mi tam sie w3d podobaly, tylko denerwowalo mnie to glupie sterowanie... mysz byla ciagle na 'invert' i chyba nigdzie nie dalo sie tego ustawic... mala rzecz a jak zniecheca do gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekw22 Opublikowano 29 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2005 Gdy uruchomie gre i ustawie w menu wszystkie interesujace mnie opcje zaczynaja sie ladowac i na tym sie zakonczylo caly czas lataja te chmurki i nie chce sie zaladowac czy mial ktos juz taki problem albo wie jak go rozwiazac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytkasis Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 Cze ja mam pełną wersję worms 4 i mam problem jak kliknę tutprial to gra mi się automatycznie wyłącza a jak weznę quick game to ładuje mi się w nieskończoność co może być nie tak czekam na odpowiedź piszcie tu albo na gg: 5293159 czeak z góry dziękuję pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 17 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2005 a czy napewno masz orginał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...