vedmin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 Pobrałem najnowszy bios do mojej płyty (wersja 021001), nałożył sie pięknie, ale win xp sie zawieszał przy uruchamianiu, w trubie awaryjnym bez obsługi sieci działał dobrze ale jak tylko chchałem na nowo karte sieciową zainstalować to sie zawieszał. Na razie wgrałem poprzedni bios ale wie ktoś o co mu biegało. i jaki jest dobry bios do tej płyty poza tym co był standardowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 1. Czy na pewno pobrałeś bios do płyty z sieciówka? 2. Problem z sieciówką po zmianie biosu był opisywany na www.k7s5a.prv.pl proponuję tam poszukać. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vedmin Opublikowano 14 Listopada 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2002 1. Czy na pewno pobrałeś bios do płyty z sieciówka? 2. Problem z sieciówką po zmianie biosu był opisywany na www.k7s5a.prv.pl proponuję tam poszukać. Pozdr. Mam sieciówka osobno na płycie nie mam lanu (k7s5al ma lan na płycie), a bios był do wersji z lanem i bez. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...