RadeX Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 Sam robię już kilka miesięcy swoją budę, wiec wiem żeby zrobić coś naprawdę dobrze to trzeba na to sporo czasu i wysiłku. A po za tym często poszczególne etapy nie pokazują efektu końcowego, dlatego nie ujawniam tego nad czym pracuje, bo nie lubię jak ktoś mówi mi że coś źle wygląda, a nie wie co chce osiągnąć i co jeszcze chce zrobić. 1509666[/snapback] swieta racja :) a co do modziku i tych "plakatowek", moze na koniec sieknac bude bezbarwnym i bedzie git? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_e Opublikowano 23 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2005 (edytowane) >>wafer: taki mam zamiar. ale głównie mam zaskoczyć siebie :) >>radek_BVB: lakier będzie. Głównie w celu ujednolicenia ocieni i odbić światła od płótna (gdzie w zasadzie taki efekt nie występuje, farba szybko wsiąka i schnie) i metalu. Edytowane 23 Czerwca 2005 przez rob_e Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...