brykus17 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Witam!! :) Potrzebuje pomocy dotyczącej mojego serwera FTP. Zrobiłem do niego stronke i chciałem umiescic na niej link do tego własnie serwera. Niestety mam zmienne IP (tak to juz jest w neostradzie) Mam pytanko czy mozna jakos to zmienic ? Ze zmiennego IP zmienic na stałe zeby sie wogule niezmieniało ? Albo zrobic tak zeby adres do mojego serwera umieszczony na stronie zmieniał sie za zgodnie z moim IP bo po kazdym połaczeniu jest inne IP <_< Prosze o pomoc !!!! Piszcie na maila brykus14@wp.pl albo na forum POZDRO FOR ALL!!!!!!!!!!! Z GÓRY DZIEX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salomon Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 zarejestruj sie na no-ip.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IMMek Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ja na przykład korzystam z www.dyndns.org . Zakładasz konto, dodajesz usługę dynamicznego IP, wybierasz host. Do tego jakiś programik do aktualizacji wpisu zmiennego IP (np.DynSite dla Windowsa). Wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...