jac71 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 witam, mam narazie zestaw 2.1 ale niedługo kupuje 5.1. Poki co , chciałbym poprosic uzytkowników tej karty o jakies wskazówki dotyczace konfiguracji (dodam ze przesiadłem sie z AC97 na SB Audigy 2 ZS) Nie widac w opcjach w ogóle mojego Subwoofera :/ - nie wiem czemu ??? pomocy !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baq4 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 (edytowane) przy podłączeniu zestawu 2.1 sub nie będzie widoczny w opcjach, ponieważ nie ma on osobnego wyjścia, zestaw 2.1 jest podłączony tylko jednym kablem, przy zestawie 5.1, tam gdzie teraz masz podłączony zestaw jest podpięty przód, a sub + center ma osobny kanał podobnie jak tył. pozdroofka ps: w zakładce "speaker settings" powinna być aktywna opcja "bass boost" o ile się nie mylę, dotyczy ona chyba właśnie zestawów 2.1 Edytowane 21 Czerwca 2005 przez baq4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jac71 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2005 dzieki wielkie za pomoc ! ! pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...