CeglA Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Wlasnie...Co trzeba dokladnie zrobic ,aby podniesc napiecie procka do okolo 2v? Mam nadzieje ,ze podkrece mojego athlonika jeszcze o "klika" mhz :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Den Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 To sie da tylko w niektorych plytach zrobic :? Z tego co sie orientuje to w Twojej raczej nie za bardzo. Jesli sie myle to sorki :P Wiem ze napewno mozna w asusie A7V 133 i niektorych Epox'ach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Ja bym sobie darował te 1-2 % więcej i nie katował proca. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Ja bym sobie darował te 1-2 % więcej i nie katował proca. A może więcej niź 1-2% ? Oczywiście przy dobrym chłodzeniu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeglA Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 Chlodzenie jest dobre ,nawer bdb ,tylko co zrobic z ta plytka? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 11 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2002 apropo wiekszych napieć może ktos wie jak na solteku sl 75-kav dać 2.1 v(żeby nie było głupich odpowiedzi odrazu mówie ,że proc to dureń 850 chłodzony wodą przy 1050 ;1.9 v full load ma 35 stopni -jak wsadze wentyl 12x12 to powinno być ze 30-32) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...